"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει Πατέρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας Κώστας Πατέρας .

Όλοι μας βλέπουμε όνειρα. Στην πραγματικότητα είναι μια καθημερινή μας συνήθεια.

Η συνήθεια αυτή του Κ. Πατέρα ξεκινάει από πολύ παλιά . Έφυγε απο τη Νέα Δημοκρατία και πήγε στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη το όνειρο όμως έμεινε ανεκπλήρωτο , στη συνέχεια πήγε στους ΑΝΕΛ του Καμένου δεν βίωσε όμως το όνειρο του .

Όμως ο Κωστας Πατέρας ο οποίος συνέχισε να βγάζει ενθουσιασμό στο παρκέ και είναι φανερό ότι πάνω από όλα χαίρονταν το παιχνίδι , επέστρεψε στα πατρώα εδάφη της Ν.Δ.

Η χαρά του να ακολουθεί τα όνειρα του δεν κόπασε ποτέ . Οι νέες δυνατές του φιλίες δεν τον άφησαν να τον πνίξει το παράπονο και τ’ άδικο .

Τζάμπα τα όνειρα, τζάμπα οι φιλοδοξίες, τζάμπα οι κόποι ; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είπε πως ήρθε ο καιρός τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση.

Μοσχοβόλησε από αγνότητα και καλοσύνη ο Κώστας Πατέρας και μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση γέμισε κόσμο το φαρμακείο της Ασκληπιού.

Την ίδια ώρα αρλομπουρλογούσαν στα τηλέφωνα σύντροφοι του της Νέας Δημοκρατίας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Έχει πολλές διαφορετικές βερσιόν ο μπαξές  οι οποίες ήθελαν να γίνουν διοικητές νοσοκομείων.

Καλή επιτυχία κ. Κώστα , τη θεωρούμε δεδομένη , στα νέα σας καθήκοντα .

Άντε, όνειρα γλυκά!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κόσμος(ιδιαίτερα της Ν.Δ)ούτε χαίρεται,ούτε χαμογελάει …μητέρα(πατρίδα). Μόνο κλαίει,διότι διαπιστώνει ότι έχουμε το ίδιο παρελθόν. παρόν και …μέλλον.
    Τσού ρε Κούλη και …Κουλάκια,πολλοί πίστεψαν σε κάτι καλύτερο από τους ογδοντάρηδες πολιτευτές του ΛΑΟΣ,ΑΝΕΛ κλπ.Τέλος πάντων πιστεύω το ταμείο της ΝΔ να αυξηθεί κατά 10 ευρώ που θα πληρώσει ο καπετάν(;)-Κώστας ως μέλος για …συνδρομή,διότι την χρωστάει.Άντε και καλή σταδιοδρομία.
    Υ.Γ.Τελικώς, πρώτα βγαίνει η ψυχή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης