"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Δεκάδες κρούσματα κορονοϊού στο Κρανίδι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θετικοί στη νόσο βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 100 άνθρωποι στη δομή προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να φθάνει στην περιοχή για να λάβει μέρος σε σύσκεψη (στο δημαρχείο Ερμιόνης) με την συμμετοχή του δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να γίνει η εκτίμηση της κατάστασης και να ανακοινωθούν περαιτέρω μέτρα.

Μαζί με τον N. Χαρδαλιά έφτασαν στο Κρανίδι ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων ‘Ασυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και κλιμάκιο της ΓΓΠΠ και του ΕΟΔΥ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, ο υφυπουργός ήταν καθησυχαστικός λέγοντας πως δεν υπάρχει «κανένας πανικός» και πως «o,τι πρέπει να γίνει θα γίνει με βάση το πρωτόκολλο».

Πληροφορίες από την πόλη της Αργολίδας αναφέρουν πως θετικοί στο νέο κορονοϊό βρέθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι (ελέγχθηκαν 470) με την πληροφορία να επιβεβαιώνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, χωρίς να δίνει συγκεκριμένο αριθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης