"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Δεν υπάρχει σωτηρία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η κοινωνία καθημαγμένη πολιτιστικά και ηθικά, όχι απλά, συνήθισε το τέρας, αλλά υποτάχθηκε σε αυτό και έγινε όμοιο του.
Με οικονομικούς ολιγάρχες, οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα την χώρα, να είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτες ομάδων, ιδιοκτήτες καναλιών, ιδιοκτήτες εφημερίδων, sites, ραδιοφώνων, εργολάβοι, χρηματοδότες, πολιτικοί σπόνσορες και ορκισμένοι υποστηρικτές της κυβέρνησης, η κατάσταση στον ελληνικό αθλητισμό δεν αλλάζει.
Με μια κυβέρνηση δέσμια της εξάρτησής της και της διαπλοκής της, σε όλα τα επίπεδα, με την οικονομική ολιγαρχία της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να διαχειριστεί επικοινωνιακά το τεράστιο πρόβλημα.
Το μόνο που κάνει είναι να εξαγγέλλει, συνεχώς εδώ και χρόνια, υποτιθέμενα, μέτρα, που αφενός είναι αδελφικά χάδια στην πλάτη των ολιγαρχών και αφετέρου ούτε και αυτά τα ανύπαρκτα μέτρα εφαρμόζει ποτέ.
Και ένας λαός που εκπαιδεύτηκε μεθοδικά και διαχρονικά στην αποδοχή και την εφαρμογή της συνολικότερης βίας.
Σε μια χώρα που λείπει δραματικά ο πολιτισμός και η αξιακή διάσταση του αθλητικού κινήματος και του αθλητικού οικοδομήματος.
Με αυτά τα δεδομένα που υφίστανται σε αυτή την χώρα, δεν υπάρχει καμία σωτηρία!
Θ.Μ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφήστε λεβέντες τα μακ και τα μουκ. Όλοι εσείς που πάτε στο γήπεδο, είστε ένας από αυτούς, τους εικονιζόμενους. Αρκετά με το παραμύθι, ότι κάποτε θα πάνε οι οικογένειες με τα παιδιά και θα βλέπουν πολιτισμένα το παιγνίδι. Περιμένουμε έναν αιώνα τώρα και η κατάσταση χειροτερεύει. Επίσης η μούφα της ”Θάτσερ” κατέπεσε. Για λίγο έστρωσε, αλλά ξανά γιγαντώθηκε. Δέστε προσεκτικά τη μάπα των ”αφεντικών” και των παρατρεχάμενων (στις θωρακισμένες Μερσεντές) και αναλογιστείτε…
    Όχι πέστε μου, εάν στις ταβέρνες και τα τσιπουράδικα που πάτε, κάθε τόσο πλακώνονταν στο ξύλο και μαχαιρώνονταν, θα πηγαίνατε ξανά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης