"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Δεξιός Ψάλτης : “Ανένδοτος” για τις Σχολές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρωμένη πρόταση για τις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ετοιμάζεται να καταθέσει σύντομα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου σύμφωνα με πληροφορίες του “Δεξιού Ψάλτη” στα πλαίσια της προσπάθειας για την αποκατάσταση της επιχειρούμενης αδικίας που συντελείται στο νομό.
Συμβουλευτικό ρόλο στην επεξεργασία και προετοιμασία του σχεδίου είχαν απ` οτι μαθαίνουμε προσωπικότητες του ΤΕΦΑΑ και τηςτεχνολογικής κοινότητας (ΤΕΙ).
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες τα κύρια σημεία του project (γνωστός gadgetακιας ο Δήμαρχος ) συγκλίνουν στα εξής:
-Την διοικητική υπαγωγή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας(Λαμία) στο ΤΕΦΑΑ και η μεταφορά του Τμήματος Διατροφής κ Διαιτολογίας όπως και αυτού Επιστήμης Τροφίμων απο τη Καρδίτσα στα Τρίκαλα.
-Παραμονή του ΤΕΙ Πολ.Μηχανικών στη πόλη μας με ταυτόχρονη προσθήκη Τμήματος Βιοοικονομίας .
Προτείνεται επίσης η δημιουργία του Τμήματος Πολιτισμών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (η πρόταση του ΠΘ είναι να πάει στο Βόλο) ,όπως επίσης και το Τμήμα Εμβιομηχανικής.
Δυνατό χαρτί στο συγκεκριμένο πλάνο φαίνεται οτι είναι και η ήδη ύπαρξη ανάλογης υποδομής όπως η παραχώρηση του κτιρίου της πρώην ΤΑΞΥΠ.
Μ` όλα αυτά να ευχηθούμε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στη προσπάθειά του και να πάνε όλα Δεξιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης