"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Δημήτρης Παπαστεργίου Περιφερειάρχης Θεσσαλίας , Χρήστος Μιχαλάκης Δήμαρχος Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η είδηση περί δημοσκοπήσεων στη Λάρισα για τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και το όνομα του κ. Δημ. Παπαστεργίου που συμπεριλήφθηκε σ`αυτές, δεν εξέπληξαν κανένα μύστη των πολιτικών παρασκηνίων τη δεδομένη χρονική συγκυρία.


Αν και οι Εθνικές εκλογές θα προηγηθούν σίγουρα των αυτοδιοικητικών, το πρώιμο σενάριο της μεταπήδησης του Δημάρχου Τρικαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ στη Περιφέρεια, παίζει με πολλές πιθανότητες ανεξάρτητα με το ποιος η ποιοι είναι οι εντολείς των συγκεκριμένων Galops.


Πολλοί πιστεύουν ακόμη και στο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, ότι ο κ. Κ. Αγοραστός έχει κλείσει με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία το κύκλο του στην αυτοδιοίκηση και υιοθετούν την άποψη ότι κ. Παπαστεργίου αποτελεί πλέον το πιο προβεβλημένο δημόσιο πρόσωπο της Θεσσαλίας. 

Άλλωστε ο ίδιος σε αντίθεση με το κ .Αγοραστό διαθέτει άριστες σχέσεις με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ενώ αργά η γρήγορα σύμφωνα με πληροφορίες θα παραδώσει και τη προεδρεία της ΚΕΔΕ στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη.


Στη περίπτωση που αυτή η επιλογή της Πειραιώς ευοδωθεί, τότε η πιθανότητα ο επόμενος Δήμαρχος Τρικκαίων να είναι ο κ. Χρήστος Μιχαλάκης είναι παραπάνω από επικρατέστερη.

Κώστας Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης