"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.6 C
Trikala

Δημήτρης Τάκης : Ο μπουρλοτιέρης της Ν.Δ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το μπουρλότο που έριξε ο Δημ.Τάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός” για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο νομό Τρικάλων τέσσερις ημέρες μετά δεν λέει να κοπάσει, παρ`ότι ενδιάμεσα ο πρωθυπουργός διέψευσε κατηγορηματικά κάθε πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Η συντήρηση της έντασης από τους θιγόμενους που προέκυψε από τα λεγόμενα του Αθηναίου δημοσιογράφου με καταγωγή από τα Τρίκαλα, καταδεικνύει αν μη τι άλλο ότι παρασκηνιακά στους κόλπους της δεξιάς πολυκατοικίας στη περιοχή μας υπάρχει σοβαρό ζήτημα ανάμεσα στα πολιτικά γραφεία.

Επειδή οι Εθνικές εκλογές και η κατάρτιση των ψηφοδελτίων πάνε με τα νέα δεδομένα τουλάχιστον δέκα μήνες πίσω, η τοπική Ν.Δ είναι αδύνατο να πορευτεί όλο αυτό το διάστημα μέσα σε κλίμα εμφύλιων αντιπαραθέσεων και τοξικότητας.

Ο φόβος που διακατέχει όλους όσους πονάνε τη Τρικαλινή δεξιά παράταξη δεν είναι τα λεγόμενα και οι πρακτικές των κοινοβουλευτικών η των πολιτευτών που διαθέτουν στοιχειώδη πολιτική παιδεία, αλλά των κομματικών στελεχών που πρόσκειται σε πολιτικά γραφεία και από υπερβάλλοντα “ζήλο” δυναμιτίζουν την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα στα τοπικά ΜΜΕ.

Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν το κόμμα αναλάμβανε πρωτοβουλίες για εκτόνωση της κατάστασης και λειτουργούσε κατευναστικά πριν διαταραχθεί η ομοψυχία της παράταξης.

Στη παρούσα φάση δεν γνωρίζω αν υφίσταται κομματικός μηχανισμός κι αν μπορεί να παίξει το ρόλο που του αρμόζει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης