"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Διανομείς προς efood: «Θα σας δείξουμε την πραγματική μας δύναμη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων δίνουν τη δική τους απάντηση στην προσπάθεια της εταιρείας efood να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα που έχει προκαλέσει σάλο και πολιτική σύγκρουση. Κατηγορούν μάλιστα την εταιρεία ότι επιχειρεί να θολώσει τα νερά, χωρίς να απαντάει εάν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των 115 διανομέων.

Η ανακοίνωση ολόκληρη

«Απάντηση στα κούφια λόγια της efood

Η εταιρεία της efood – έδειξε το πραγματικό αδίστακτο πρόσωπο της ανακοινώνοντας με μήνυμα(!) σε 115 συναδέλφους ότι δεν θα ανανεώσει τη σύμβαση τους με πρόσχημα το απαράδεκτο σύστημα αξιολόγησης που χρησιμοποιεί!

Για να σταματήσει το σάλο που δημιουργήθηκε και κυρίως τις μαζικές κινητοποιήσεις που προετοιμάζουμε,  η εταιρεία της efood με ανακοίνωση της προσπαθεί να θολώσει τα νερά, χωρίς να απαντάει επί της ουσίας αν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των συναδέλφων μας. Προσπαθεί -μάταια πλέον- να ρίξει στάχτη στα μάτια μας!

Συνάδελφοι ήρθε η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη!  Να δώσουμε μαζική, δυναμική απάντηση σε όσους παίζουν με τη δουλειά μας, τα δικαιώματα μας, την ίδια μας τη ζωή!

Συμμετέχουμε μαζικά στη συνέλευση διανομέων της efood τη  Δευτέρα 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο (Αριστοτέλους με Ολύμπου γωνία) για να αποφασίσουμε τις δράσεις που θα ακυρώσουν τα σχέδια της εταιρείας! -Καλούμε τους συναδέλφους σε όλες τις πόλεις σε ανάλογες δράσεις!

Απαιτούμε:

Να παρθούν πίσω οι απολύσεις των 115 συναδέλφων μας.
Όχι στην ομηρία των τρίμηνων συμβάσεων! Μετατροπή ΤΩΡΑ σε συμβάσεις αορίστου χρόνου στην εταιρεία της efood.
Κατάργηση της αξιολόγησης της εταιρείας που εντατικοποιεί την εργασία και προκαλεί καθημερινά εργατικά ατυχήματα.
Παροχή όλων των ΜΑΠ που προβλέπει ο νόμος.
Παύση εργασίας σε ακραίες καιρικές συνθήκες.
Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται…»

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eυτυχώς άλλαξε ο νόμος πρόσφατα και τους έδωσε συνδικαλιστικά δικαιώματα για σύσταση οργανώσεων, συλλογική διαπραγμάτευση και συμφωνία, απεργία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης