"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Δ. Παπαστεργίου και Γ. Βρούτσης παρέδωσαν στους προέδρους των Super League και Basket League την ΚΥΑ ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων για την είσοδο στα γήπεδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο Υπουργός Ψηφιακής  Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, παρέδωσαν στους προέδρους των Super League και Basket League, Μήνα Λυσάνδρου και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, αντίστοιχα, την Κοινή Υπουργική Απόφαση «Εξειδίκευση ζητημάτων σχετικά με την λειτουργία της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Πλατφόρμα ταυτοποίησης κατόχων αθλητικών εισιτηρίων» (ΦΕΚ Β’ 1120/2024),  όπου καθορίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης των κατόχων ηλεκτρονικών εισιτηρίων για την είσοδό τους στα γήπεδα.

Η νέα διαδικασία ταυτοποίησης, που θα πραγματοποιείται από το ψηφιακό πορτοφόλι, το gov.gr wallet, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή των κάτοχων εισιτηρίων στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ), το emep.gov.gr, τίθεται σε εφαρμογή στους αγώνες της Super League στις 9 Απριλίου και στους αγώνες της Basket League την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο κ. Βρούτσης.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, από την πλευρά του, τόνισε: «Το τρίπτυχο “νέα νομοθεσία, κάμερες, ταυτοποίηση” εγγυάται τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία, προκειμένου η ταυτοποίηση να γίνεται με τον πλέον σύγχρονο και ασφαλή τρόπο. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας παρέχει το ψηφιακό μας πορτοφόλι, το gov.gr wallet, ώστε με τρόπο απλό και φιλικό να μπαίνουμε γήπεδα κι εμείς και τα παιδιά μας. Για να επιστρέψουμε από τις 9 Απριλίου στα γήπεδα με  το νέο τρόπο ταυτοποίησης, είναι πολύ σημαντικό να εγγραφούμε σήμερα κιόλας στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας, στο emep.gov.gr, κάτι που ήδη έχουν κάνει περίπου 4.5 εκατ. Έλληνες.
Κοινός μας στόχος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητικού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έχεις καταβάλει ένα σημαντικό αγώνα το τελευταίο διάστημα, είναι να ξαναγίνουν τα γήπεδα ασφαλείς χώροι για όλους όσοι αγαπάμε τα αθλήματα και οφείλω προς αυτή την κατεύθυνση να ευχαριστήσω και τις ομάδες, οι οποίες από την πρώτη στιγμή έχουν δείξει ότι θέλουν πραγματικά να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη νέα μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης