"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Δ.Πύλης: Σύντομα δίνεται στην κυκλοφορία και η γέφυρα Βαλομανδρίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άλλο ένα οδικό πρόβλημα οδεύει προς τη λύση του τις προσεχείς ημέρες και αφορά τη γέφυρα του Πηνειού στο Βαλομάνδρι του Δήμου Πύλης. Η γέφυρα που παραμένει κλειστή για την κυκλοφορία, μετά τις ζημιές που παρατηρήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

Τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάστασή της, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως τις επόμενες μέρες η γέφυρα θα παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, γεγονός που θα αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό την οδό Πύλης, που είναι σήμερα ο μοναδικός δρόμος που συνδέει τα χωριά δυτικά του νομού, με την πόλη των Τρικάλων.

Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας , από το Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκα, με επιτόπια επίσκεψή του. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχύτητα των εργασιών αποκατάστασης και τόνισε πως στα σχέδια της δημοτικής αρχής είναι η πρόταση για βελτιωτικές παρεμβάσεις στη συγκεκριμένη γέφυρα, ώστε να μην υπάρξουν άλλη φορά πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης