"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Είναι απίστευτοι !!! Δεν κάλεσαν τον Κουρέτα στο Μαξίμου στη συνάντηση με τους Ολλανδούς για τη Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, δεν έχει προσκληθεί στην παρουσίαση του Ολλανδικού master plan για τη αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας στο Μαξίμου. 

Έτσι καταλαβαίνει άραγε την Δημοκρατία η κυβέρνηση της ΝΔ; Με αυτόν τον τρόπο τιμούν στο Μαξίμου την ψήφο των Θεσσαλών πολιτών;

Μεταξύ άλλων το σχέδιο της ολλανδικής εταιρίας προβλέπει τεχνικά μέτρα που θωρακίζουν την περιοχή ή μειώνουν τις επιπτώσεις από πλημμύρες, όπως ενισχύσεις αναχωμάτων, κατασκευή φραγμάτων και έργων ορεινής υδρονομίας. Περιλαμβάνεται επίσης ευρύτατος στρατηγικός σχεδιασμός για την αγροτική παραγωγή της περιοχής, την κτηνοτροφία και τη σχετική βιομηχανία. Η ομάδα, επίσης, έχει ετοιμάσει το σχέδιο για τον νέο οργανισμό υδάτων με τη δομή, τις αρμοδιότητες και τον τομέα ευθύνης του.

Μετά από όλα αυτά, δεν θα έπρεπε να είναι στη συνάντηση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας; 

 Διακριτικός, χωρίς να δυναμιτίζει την κατάσταση και υπομονετικός ο κ. Κουρέτας παραμένει άγρυπνος στο Σιάτλ, όπως δήλωσε.

Περιμένει να κληθεί με την επιστημονική του ομάδα από τον πρωθυπουργό και να συνδιαμορφώσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την πρόταση για την Θεσσαλία.

Και είναι σίγουρος ότι έτσι θα γίνει. Γιατί ο κ. Κουρέτας θέλει και περιμένει συνεργασία, ξέρει ότι μόνο έτσι θα υπάρξει λύση και αποτέλεσμα.

Οι συγκρούσεις και τα μανιφέστα δεν καταλήγουν πουθενά, μας πάνε ακόμη πιο πίσω και πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Θεσσαλίας έχει καταστραφεί και υποφέρει.

Δεν υπάρχει πια υπομονή, είναι στα όριά της η κοινωνία και φαίνεται από της αντιδράσεις της.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κίνηση αυτή της κυβέρνησης θυμίζει αρκετά την τακτική παλιότερης εποχής “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.
    Ίσως έτσι να είχαν συνηθίσει με τον πρώην Περιφερειάρχα…
    Τι να πούμε κι εμείς, υποθέσεις κάνουμε…
    Παρόλα αυτά είμαστε σε δημοκρατική χώρα το 2024.
    Βοηθάει νομίζω…

  2. Μη φοβάστε ωρέ, θα έλθει ο Άδωνις να ρίξει κορκάλα και τσιμέντο, λύνοντας το πρόβλημα των πλημμυρών. Ο Πορτοσάλτε με ένα λάστιχο νερού, ας το καταβρέχει για να στεγνώσει νωρίτερα. Το ίδιο με τα Τέμπη, τι δεν καταλάβατε; Δεν μασάμε …Άρη μου, θα φωνάζει.
    Εν τω μεταξύ, ο τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό, θα μαρτυρά συνωμοτικά στις γριές, ότι ”έπεσαν” οι τιμές στα …χρωμοσαμπουάν και θα τις παροτρύνει να …σπεύσουν.
    ΥΓ. Τα είδα όλα ή έτσι πιστεύω;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης