"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Είναι ικανοί να πουλήσουν και τον αέρα αφού τη γη την έχουν ισοπεδώσει… Αν τους αφήσουμε…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια όμορφη εικόνα “πράσινης” ανάπτυξης από αυτές που μόνο η Ε.Ε ξέρει να “ζωγραφίζει” με τις πολιτικές της για απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Nikos NikosFloros Floros"


Η κατεστραμμένη Εύβοια. Μπροστά μπροστά μια ξεραμένη καστανιά και πίσω ανεμογεννήτριες, ισοπεδωμένες βουνοκορυφές, καλώδια, πυλώνες ως εκεί που φτάνει το μάτι…
Το σκηνικό της Ελλάδας του αύριο, της Ελλάδας μπαταρίας της Ευρώπης.
Απολαύστε το! Σύντομα σε όλα τα νησιά και όλα τα βουνά μας.

Μια ευγενική προσφορά του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των ομίλων με χορηγό τον φορολογούμενο πολίτη https://www.in.gr/…/neo-epiteygma-xatzidaki-pano-apo-200-…/…

Eλίνα Κρομμύδα

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν δούμε την φωτογραφία στην οθόνη τους, να σκεφτούμε από λαμβάνουμε το ρεύμα καθώς και που ξοδεύεται το συνάλλαγμα για εισαγωγές ορυκτών καυσίμων από τους φορολογούμενους πολίτες…Αρκετά με την υποκρισία των ψευτο-οικολόγων.

  2. Ισοπεδώνουν τη γη ολοκληρη καταστρέφοντας τοπία σπάνιας ομορφιάς και ανεκτίμητης αξίας για την ποιότητα της ζωής μας, μόνο και μόνο για τα κέρδη μιας δράκας “επενδυτών” ,που παίρνουν δημόσια γη και εκτάσεις δωρεάν. Έπειτα απορούν για την κακή ποιότητα του αέρα, τις καταστροφικές πλημμύρες, και χρεώνουν στον κακό καιρό την ανευθυνότητα τους. Πρέπει να μπούμε εμπόδιο στα απάνθρωπα και καταστρεπτικά για το περιβάλλον σχέδια τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης