"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.5 C
Trikala

Είναι ντροπή !!! Σάπισε το ποδηλατοδρόμιο στα Τρίκαλα – Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πεταμένα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των φορολογουμένων σαπίζουν στις Καρυές(δίπλα στο ΤΕΦΑΑ).

Εγκαταστάσεις  φαντάσματα, γεμάτες ρωγμές και φθορές, απέραντος σκουπιδότοπος και πλιάτσικο.

Τι έφταιξε και όλες αυτές οι επενδύσεις δεν ολοκληρώθηκαν , που πήγαν τόσα χρήματα , τι πρέπει να γίνει ; 

Και όμως ευθύνες για την σημερινή κατάληξη δεν έχουν αποδοθεί πουθενά και σε κανέναν.

Eπίσης το εγκαταλελειμμένο εδώ και δεκαετίες κλειστό γυμναστήριο των Καρυών αποτελεί τρανό παράδειγμα πως με “μπαρούφες” κάποιοι σε τούτο τον τόπο και με την ανοχή των “ιθαγενών”- που γοητεύονται από το απόλυτο “τίποτα”-, χτίζουν καριέρες και γεμίζουν τις τσέπες τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ 2019:

    “Σε δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι το ποδηλατοδρόμιο των Τρικάλων είναι παλιό και έχει απαξιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. “Εμείς γι αυτό είχαμε εγκρίνει από το 2014 ποσό 450.000 ευρώ, όσο μας ανέφεραν ότι ήταν το κόστος για να ολοκληρωθεί το έργο”.
    Υπενθύμισε ότι το 2014 η Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε κάνει μία μεγάλη εκστρατεία και εξασφάλισε χρηματοδότηση για μία σειρά έργων που είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα “Ελλάδα 2014” που είχε λήξει. Μεταξύ αυτών ήταν το κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς, το Ολυμπιακών διαστάσεων Σκοπευτήριο στο δήμο Ρήγα Φεραίου, το κολυμβητήριο στη Λάρισα, το κλειστό γυμναστήριο στην Καρδίτσα. “Στα Τρίκαλα υπήρχαν δύο έργα το κλειστό που έχει μείνει στα μπετά, και βρίσκεται μέσα στο χώρο του ΤΕΙ αλλά και το ποδηλατοδρόμιο. Εμείς τα εντάξαμε με προϋπολογισμό αλλά ποτέ δεν προχώρησαν. Στα συγκεκριμένα έργα δεν είμαστε εμείς οι φορείς υλοποίησης. Είναι το υπουργείο, είναι ο δήμος, είναι γενικότερα μπερδεμένη η κατάσταση”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης