"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Εγκαινιάστηκε και επίσημα το κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην Πύλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 10ο κατά σειρά κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Πύλης. Η Τράπεζα έρχεται να επεκτείνει την παρουσία της, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, παρέχοντας εξυπηρέτηση και διευκολύνσεις στους κατοίκους – πελάτες της.

Η επέκταση της φυσικής παρουσίας της τράπεζας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, ταυτόχρονα και στο νομό Τρικάλων, κρινόταν αναγκαία, σε μια εποχή που άλλες Τράπεζες ελαχιστοποιούν την φυσική τους παρουσία στην αγορά για να εξοικονομήσουν πόρους.

Να σημειωθεί ότι είναι μοναδικό υποκατάστημα Τράπεζας στην περιοχή της Πύλης.

Το παρών έδωσαν τοπικές Αρχές, επιχειρηματίες αλλά και πολίτες, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ.Τ.Γ.Π. αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος, Τάσος Λάππας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο της Τράπεζας στο τοπικό κοινωνικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι, υπογραμμίζοντας πως η τράπεζα θα σταθεί δίπλα σε όποιον την έχει ανάγκη.

«Η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για εμάς. Επιμένουμε στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω των καταστημάτων μας, αναπτύσσοντας μακροχρόνιες αποδοτικές σχέσεις εμπιστοσύνης», εξήγησε ο κ. Λάππας.

Σημειωτέον ότι το κατάστημα στην Πύλη λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2020, όμως η πανδημία και η εξέλιξη της δεν επέτρεψε να οριστεί η παρουσία της σε μια εκδήλωση γνωριμίας με την επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία της ευρύτερης περιοχής.

Μετά από συνεχείς παραινέσεις των επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης η τράπεζα δηλώνει παρούσα να δώσει τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα επιλύοντας το μεγάλο πρόβλημα από την αποχώρηση των δυο Τραπεζών από την έδρα του Δήμου Πύλης.

Το κατάστημα στην Πύλη παρέχει όλη τη  γκάμα των προϊόντων της Τράπεζας τόσο σε φυσική παρουσία, όσο και σε ψηφιακή εξυπηρέτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης