"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.9 C
Trikala

Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη…υποψήφια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ψηφοδέλτιο του Πασοκ ενισχύει στα Τρίκαλα η συμπολίτισσα Στέλλα Ζολώτα. Μητέρα τριών παιδιών, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα,πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης.

Όπως έγραψε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα :

Εζυγισθην,εμετρηθην και ευρέθην..υποψήφια .

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ,θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το μέλλον του παρελθόντος μου .

Γέννημα θρέμμα της λαϊκής -εργατικης τάξης,φύσει και θέσει σοσιαλίστρια,δεν θα μπορούσα παρά να δεχτώ την πρόσκληση-τιμη του κόμματος για την υποψηφιότητα μου σε αυτές τις εκλογές.

Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ ,είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει λύσεις κι απαντήσεις αυτή τη στιγμή ,βασισμένο σε ένα ιδεολογικό παρελθόν που δεν πρέπει να λειτουργήσει ως ανάμνηση αλλά ως μνήμη κι ως θεμέλιο πάνω στο οποίο θα βασιστεί ο πολιτικός και κοινωνικός μετασχηματισμός που επιτάσσει η εποχή.

Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ζουν από την πολιτική,αλλά ζουν την πολιτική,βιώνοντας κάθε μέρα τα αποτελέσματα πολιτικών αποφάσεων.

Ήρθε η ώρα λοιπόν,προσωπικα,αλλά κι όσοι είναι σαν εμένα ,οι άνθρωποι που παλεύουν για την αξιοπρέπεια της καθημερινότητας και για το δικαίωμα στο αυτονόητο ,να στρέψουμε ξανά το βλέμμα ψηλά,να ταχθουμε με το ΠΑΣΟΚ,με τον σοσιαλισμό,με την ιδεολογία που η ιστορία έχει αποδείξει ότι είναι ο κινητηριος μοχλος της εξέλιξης και της προόδου.

Πολιτικό μου γραφείο θα είναι οι δρόμοι ,και συνεργάτες μου όλοι εσείς ,που τοσα χρόνια με γνωρίζετε και σας γνωρίζω ,με βλέπετε ανάμεσα σας και μιλάμε την ίδια γλώσσα .

Εσείς όλοι,στους οποίους μπορώ περήφανα και με ειλικρίνεια να σας συστήνομαι:

ΖΟΛΩΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης