"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Εκκωφαντική σιωπή της τοπικής Ν.Δ. για τη φέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

H αλήθεια είναι πως υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ τοπικής ΝΔ και κτηνοτρόφων για το θέμα της φέτας . Οι χειρισμοί  του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλούν “αφωνία” των τοπικών στελεχών τα οποία δεν παίρνουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα . “Η εκκωφαντική σιωπή της ΝΔ δεν θα της βγει σε καλό” ανέφερε στην trikkipress στέλεχος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Ν . Τρικάλων  .

Οι έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των κτηνοτρόφων –οφείλονται στο γεγονός ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν υπέρ της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Καναδά, η οποία, κατά την άποψη των παραγωγών δεν προστατεύει επαρκώς τη φέτα. Ίσα – ίσα όπως τονίζουν , βάζει ταφόπλακα στο πιο εμπορικό προϊόν της ελληνικής κτηνοτροφίας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έδωσε εξηγήσεις η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυρακη .
    Απόψεις ξεκαθαρες και κρυσταλλινες.
    Όποιος δεν καταλαβαίνει έχει θέμα!
    Τώρα τί φταινε οι τοπικοί βουλευτές και τους έχετε φωτογραφια στην είσοδο του ΓΝΤ ;

  2. Αγαπητέ Δεξιε…
    Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανι.
    Αυτά τα κομματοσκυλα στην φωτογραφία μπροστά στο νοσοκομείο καλά βρίσκονται εκεί γιατί εκεί θα καταλήξουν από κανένα θερμοαιμο κτηνοτροφο που δεν θα καταλαβαίνει τις δικαιολογιες τους για την φετα.
    Έτσι τους συμβουλευουμε : μη ζγονς σμα!

  3. Δεν ειναι μονον η φετα που θιγεται , ειναι ολα τα ως ΠΟΠ διασφαλισμενα προιοντα. Ειναι ολη η γεωργοκτηνοτροφια , που συμφωνα με τις κατευθυνσεις της συνθηκης αυτης με τον Καναδα , στην ουσια και με τις ΗΠΑ , εφοσον στον Καναδα εδρευουν θυγατρικες των αμερικανικων πολυεθνικων, ολη η γεωργοκτηνοτροφια βαθμιαιως θα περιελθει στα χερια των πολυεθνικων αγροεπιχειρησεων , με ολες τις συνεπειες. Οι παραγωγοι θα εξοβελισθουν καταχρεωμενοι στους γεωπονους-πωλητες-αντιπροσωπους των πολκυεθνικων απο την πατρωα γη τους. Οταν οι πολυεθνικες αγορασουν φθηνα την γη και την χρησιμοποιησουν για βιομηχανικης κλιμακας παραγωγη μεταλλαγμενων , το κρατος , η νομοθετικη του εξουσια , θα ειναι απλος θεατης , καθως οι πολυεθνικες θα εχουν την επιλογη να καταγγειλουν οποιαδηποτε ενεργεια του εκλεγμενου Κοινοβουλιου συμφωνα με τους ορους της συνθηκης , και η επιδικαση θα γινεται ενωπιον διεθνους διαιτησιας , οπου οι επιδιαιτητες θα ειναι ανωτατα διοικητικα στελεχη αλλων πολυεθνικων , και οχι αμεροληπτοι δικαστικοι. Εχω προσωπικη γνωση καλλιεργητων απο την Κρητη , που εχουν θερμοκηπια , εκαναν το λαθος να αλλαξουν τις καλλιεργειες τους σε μεταλλαγμενους σπορους και τα αντιστοιχα φυτοφαρμακα , και τωρα ειναι εγκλωβισμενοι , καταχρεωμενοι , στο απολυτο ελεος των γεωπονων-εισαγωγεων-μεταπωλητων των πολυεθνικων. Χρεωστουν τα μαλλιοκεφαλα τους , βουτηγμενοι στα χρεη μεχρι τον λαιμο , εργαζονται προσωπικα 5 μελη της οικογενειας και 5 Πακιστανοι 16 ωρες ημερησιως , και τα χρεη τους δεν μειωνονται. Η συνθηκη αυτη ειναι ο μονοδρομος της τελειωτικης απαλλοτριωσεως της ελληνικης γεωργοκτηνοτροφιας , της αλλοτριωσεως της ελληνικης γης εις οφελος των ξενων εταιριων. Αυτοι που τυφλα το εψηφισαν στην λεγομενη Ευρωβουλη , ειναι ελεεινες στρουθοκαμηλοι , οχι σκεπτομενοι βουλευομενοι. Ελαβαν εκ των ανω εντολη , και η παρουσια τους ειναι καθαρα τυπικη εκει , καθως οι απολαβες τους εξασφαλιζουν ανεση. Μεγα ονειδος και αιωνια καταδικη ειναι και η υπογραφη του Τσιπρα στην συνθηκη , εντελως μυστικα τον Νοεμβριο , και χωρις το θεμα να ανακινηθει και συζητηθει εστω τυπικα στην λεγομενη ”Βουλη των Ελληνων”, ωστε να ενημερωθουν οι ιθαγενεις για την μοιρα που τους επιφυλασσει ο ”ριζοσπαστικος αριστερισμος” , ελληνικης κοπης και ουγιας. Στην εποχη των μνημονιων η απολυτη ευθυγραμμιση , η πειθαρχημενη αποδοχη ολων των ευρωκαταναγκασμων που επιβαλλει η μαφια των Βρυξελλων ειναι το διαβατηριο , η κολλα που τους κραταει στην εξουσια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης