"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Εκκωφαντική Τρικαλινή σιωπή – Ενώπιον των ευθυνών τους οι τοπικοί άρχοντες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκκωφαντική σιωπή παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο τόπο μας από τους αρμόδιους, εν όψει της μεθόδευσης για εγκατάσταση αιολικών πάρκων στον Ασπροπόταμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κατά τα άλλα λαλίστατοι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί προύχοντες του νομού, αποφεύγουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα που απειλεί με τέτοια καταστροφή τη περιοχή, που η επιχείρηση “Πάνθηρ” των Ναζιστικών δυνάμεων τον Οκτώβρη του 1943, θα ωχριά μπροστά της. 

Ακόμη κι αυτός ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού κ. Γιάννης Μπουτίνας, που το θέμα τον αφορά άμεσα, μιας και η τουριστική αξιοποίηση της περιοχής ακυρώνεται σε μεγάλο βαθμό με τη συγκεκριμένη επένδυση, αφού αλλοιώνει δραματικά το φυσικό περιβάλλον, απέχει επιδεικτικά δηλώσεων και ενεργειών.

Επειδή το πρόβλημα είναι υπαρκτό και οι αρνητικές συνέπειες τεράστιες, οφείλουν όλοι μαζί, Υφυπουργός, Βουλευτές, Δήμοι και οι φορείς του νομού, σε συστράτευση και κοινή δράση, προκειμένου να ακυρωθούν τα σχέδια για ανεμογεννήτριες στα όμορφα βουνά της Πίνδου.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης