"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Ενότητα για νίκη στις δημοτικές εκλογές ζητησε από τη Φαρκαδόνα ο Γιάννης Σακελλαρίου : “είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την ψήφο της εμπιστοσύνης των πολιτών”

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για νικηφόρο αγώνα των επικείμενων δημοτικών εκλογών έκανε λόγο από τη Φαρκαδόνα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σακελλαρίου . Στην προεκλογική συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία και η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως “είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την ψήφο της εμπιστοσύνης των πολιτών” . Μέσα σε λίγες φράσεις, ο Γιάννης Σακελλαρίου έδωσε τα χαρακτηριστικά της πορείας προς τις εκλογές, αλλά και την ταυτότητα της παράταξης, εστιάζοντας στην ανεξαρτησία της.

Στην ομιλία του ο  υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το όραμα και το σχέδιο του για το δήμο δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να αλλάξει η εικόνα του δήμου και η νοοτροπία που κυριαρχεί μέσα από την αλλαγή προσώπων και την εφαρμογή νέων ιδεών και πρακτικών.
Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη «ενότητα» και «ομόνοια» που πρέπει να κυριαρχήσει προκειμένου ο Δήμος να μπορέσει να ακολουθήσει μια νέα τροχιά ανάπτυξης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού στην ομιλία του διαβεβαίωσε ότι το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και απομένουν κάποιες μικρές που θα διευθετηθούν σύντομα και θα υπάρξει ανακοίνωση του, ενώ τόνισε πως η «Νέα Πνοή» είναι πέρα από πολιτικά κόμματα Ζήτησε απ’ όλους να σταθούν δίπλα του σε αυτή τη νέα του προσπάθεια και υποσχέθηκε πως θα κάνει κάθε τι δυνατό προκειμένου οι νέοι να παραμείνουν στον τόπο τους και να δημιουργήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης