"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Επίσκεψη Γκάγκα στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον αντιπεριφερειαρχη Χρήστο Μιχαλάκη, τον βουλευτή Θανάση Λιούτα, τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτη και τον αν. διοικητή της 5ης ΥΠΕ Ηλ. Τσιαούση.

Στη συνάντηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συζήτησε όλα τα ζητήματα που αφορούν τόσο στην αντιμετώπιση των περιστατικών Covid-19, όσο και στη συνολική λειτουργία του συστήματος.

Η κ. Γκάγκα επισκέφθηκε τους χώρους και ενημερώθηκε για όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και γραφείο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά, τι είπε η κ. Υπουργός; Εάν κατάλαβε κανείς, γράψτε και αναρτήστε για να μάθουμε και οι υπόλοιποι… Πάντως, εγώ κατάλαβα οτι είπε σε όλες τις πτώσεις και επαναλαμβανόμενα τη λέξη εμβόλιο για να εμπεδώσουμε την ” ατομική ευθύνη “, να νομίζουμε οτι το εμβόλιο είναι η λύση δια πάσα νόσο και πάσα μ……και να ξεχάσουμε ότι στο ΓΝΤ οι ασθενείς θ’ αρχίσουν να στιβαζονται στην ταράτσα ( τουλάχιστον θα ‘ χουν και θέα…) και εμείς οι εργαζόμενοι να πηδάμε απ’ τα παράθυρα, μπας και γλιτώσουμε από το (π)οίδημα που παθαίνουμε μέσα…. Οι φρασε: επειγουσα ενίσχυση του δημόσιου τομέα & άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα είναι άγνωστες λέξεις για την κ υπουργό; Δεν τις εμπεριέχει το λεξιλόγιό της;;;

  2. Τώρα θυμήθηκε η κ.Γκάγκα την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων; Όταν τα έκανε κουρελόχαρτο στο ανοιγμα του τουρισμού, στα μέσα μαζικής μεταφοράς κ.α δεν τα θυμόταν; Έλεος…. Αυτοί που εκοβαν κι εραβαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς συμφέρον της κερδοφορίας ολίγων και οχι της υγείας του λαού, τώρα μας κουνάνε το δάχτυλο για την ατομικη ευθύνη μας….η πολιτική αγηρτεία είναι πταίσμα μπροστά στη συμπεριφορά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης