"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.1 C
Trikala

Επίσκεψη του Δημήτρη Παπαδημούλη στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Τρίκαλα επισκέφθηκε σήμερα  ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας των Ευρωεκλογών της Νέας Αριστεράς.

Αν και ο κ. Παπαδημούλης δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, συμμετέχει ενεργά στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος της Νέας Αριστεράς, προωθώντας της θέσεις της και με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες ανά τη χώρα.

“Βρίσκομαι στα Τρίκαλα μαζί με τον Σάκη Παπαδόπουλο, την Ζωή Ακριβουλη και τον Νικήτα Μυλόπουλο σε ένα οδοιπορικό ανά την Ελλαδα. Μετά από τρεις θητείες στο Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να δώσουμε τόπο στη νέα γενιά. Η σύγχρονη Αριστερά δεν είναι κολλημένη στις καρέκλες. Μπορούμε να υπηρετήσουμε τις αξίες μακριά από τα αξιώματα.

Θα καταφέρουμε στις 9 Ιουνίου να εκπροσωπήσουμε την Αριστερά στον Ευρωκοινοβούλιο. Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα καταδίκης της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Η ακρίβεια έχει την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν είναι εισαγόμενη. Η ενίσχυση της Νέας Αριστεράς είναι ένα μήνυμα ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να δώσουν εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Η εχθρότητα Κασσελάκη και Ανδρουλάκη είναι η χαρά του Μητσοτάκη. Για να ανέβει σκαλιά η Ελλάδα στην Ευρώπη είναι καιρός να στραφούμε στα Προοδευτικά Αριστερά κόμματα.”

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πουλάς; Ενδιαφέρομαι εγώ. Λογικές τιμές όμως, αλλοιώς παίρνω και από πλειστηριασμούς (το αποφεύγω όμως, γιατί αισθάνομαι λίγο άσχημα να παίρνω τα σπίτια του κόσμου)

      • Δεν κάνεις για αριστερός με δεξιά τσέπη τότε.
        Άλλοι αγοράζουν αποκούμπια στο Λονδίνο με πατρικό στη Φιλοθέη, και άλλοι αγοράζουν φτηνά στο κέντρο και τα νοικιάζουν σε μετανάστες, αφού πρώτα τους φέρουν με τους δουλεμπόρους.

        • Έτσι είναι οι αριστεροί Τρικαλινέ. Υποκριτές και ψεύτες. Δεν είναι σαν κι εμάς τους δεξιούς, που είμαστε πραγματικοί ιδεολόγοι, με απόλυτη ταύτιση λόγου και πράξεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης