"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Επισημάνσεις Κατερίνας Παπακώστα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η συνάντηση, που πραγματοποίησε η βουλευτής Κατερίνα παπακώστα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τον Υπουργό κ. Γεωργαντά, είχε ως επίκεντρο την δεινή κατάσταση και το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει o αγροκτηνοτροφικός κόσμος του Ν Τρικάλων.

Η Τρικαλινή βουλευτής τόνισε, από πλευράς της στον υπουργό την επιβεβλημένη ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης του κλάδου, προκειμένου να συνεχιστεί η ντόπια παραγωγή και να μην υπεισέλθουμε σε αύξηση των εισαγωγών και μεγαλύτερη άνοδο των τιμών.

Με τη σειρά του ο κος. Γεωργαντάς υποστήριξε, πως στις αρχές Αυγούστου θα κατατεθεί η προκαταβολή της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Καυσίμων και πως άμεσα το Υπουργείο θα προβεί στην στοχευμένη ενίσχυση εντός του καλοκαιριού.

Κλείνοντας, η κ Παπακώστα ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό και για το γεγονός ότι, αποδέχθηκε την πρότασή της να επισκεφθεί σύντομα τον Νομό , προκειμένου να συναντηθεί με τους αρμόδιους φορείς και εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων για να αποκτήσει ιδία αντίληψη του αδιεξόδου, που έχει δημιουργηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης