"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας Ογκολογικής Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας στο νοσοκομείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεκάδες Τρικαλινοί ασθενείς είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ή σε άλλα νοσοκομεία προκειμένου να κάνουν χημειοθεραπείες , ακτινοθεραπείες κλπ .

Δυστυχώς το νοσοκομείο Τρικάλων δεν διαθέτει Ογκολογική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πηγαίνουν σε άλλα νοσοκομεία και αυτό σημαίνει έξοδα, χρόνο και ταλαιπωρία.

Στην προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου έρχεται προς συζήτηση το παραπάνω θέμα με εισήγηση του αναπληρωτή διοικητή Θεοδόση Στάλια σύμφωνα με τον οποίο η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας θα είναι πλήρως επανδρωμένη από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με ιατρούς ογκολόγους, πνευμονολόγους, παθολόγους και θα λειτουργεί σε έναν σύγχρονο και ανθρώπινο χώρο.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ογκολόγοι δεν υπάρχουν και οι Παθολόγοι είναι αδύνατον να υποστηρίξουν λόγω υποστελεχώσεως την συγκακριμένη λειτουργία.Ηδη ζητούνται τρεις επικουρικοί παθολόγοι για να κρατήσουντις κλινικές ώστε να μην καταρεύσουν.Ο Στάλιας να περιμένει την απάντησή μας και να μήν βιάζεται.Αλλωστε σε λίγο θα είναι παρελθόν.Μάλλον για αυτό βιάζονται να υλοποιήσουν τα υπερφίαλα σχέδια του “μακαρίτη”.Μετά την στελέχωση των παθολογικών κλινικών μπορούμε να υποστηρίξουμε και αυτό και άλλα νέα τμήματα.Ηδη καλύπτουμε μέρος των Ω.Ρ.Λ. περιστατικών λόγω κλεισίματος της κλινικής και ουρολογικά επτα περιπου ημέρες τον μήνα.Καλός ο αντιπερισπασμός για τις υποκλοπές αλλά δεν πιάνει.

    • Ωφειλουμε να. θέτουμε στόχους , να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο. Πρέπει να σταματήσει πια η εσωστρέφεια που υπάρχει εδώ και χρόνια στο νοσοκομείο Τρικάλων. Τα νοσοκομεία Τρίπολης , Καβάλας , Κέρκυρας κλπ , πως τα κατάφεραν και έχουν ογκολογικές μονάδες εδώ και χρόνια. . Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης