"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.9 C
Trikala

ΕΡΕΥΝΑ: Το τσίπουρο βοηθάει στην απώλεια λίπους

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα Σκανδιναβική έρευνα των πανεπιστημίων Biovitenskapemezelige universitet της Νορβηγίας και Ouzomeå University – Fakelty of Science and Technology της Σουηδίας που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη τηλεδιάσκεψη της “Drunkscience conference” αποκαλύπτει ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ βοηθάει στην απώλεια κοιλιακού λίπους.
Το *τσίπουρο έχει περίπου 35-48% περιεκτικότητα σε αλκοόλη και περίπου 245-335 θερμίδες/100ml.
Το άρωμα του οφείλεται στον γλυκάνισο, στον οποίο περιέχονται οργανικές χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται τερπένια και πολλαπλές μελέτες έχουν καταδείξει ότι τα τερπένια αποτελούν ουσίες οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Μεταξύ άλλων εμφανίζουν ισχυρά αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες, στις οποίες οφείλονται πολλές ασθένειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης