"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.3 C
Trikala

Ευφυής πολιτική κίνηση για άλλη μια φορά του Δημάρχου Μετεώρων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνήθιζε να αναφέρει στις συναντήσεις του με ξένους ηγέτες ότι “στην Ελλάδα δεν αρκεί να κουρδίζεις το ρολόι, αλλά ενίοτε πρέπει να σπρώχνεις και τους δείκτες με το δάκτυλό σου, για να δουλέψει σωστά ” , θέλοντας να τονίσει τις παθογένειες της δημόσιας διοίκησης και του κρατικού μηχανισμού της χώρας.

Αυτές οι σκέψεις μου ήρθαν στο νου, διαβάζοντας την εγκύκλιο που απέστειλε ο Δήμαρχος Μετεώρων προς τους υπαλλήλους, ειδικούς συνεργάτες και Αντιδημάρχους, καθορίζοντας επακριβώς τα όρια και τις ευθύνες καθενός εξ αυτών.

Ουσιαστικά ο νέος Καλαμπακιώτης τοπικός άρχων, απαιτεί να εποπτεύει και να ελέγχει τα πάντα, υπό το φόβο των Ιουδαίων, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα τις σχέσεις συνεργασίας και τους κανόνες του παιχνιδιού στο Δήμο του.

Είναι γεγονός, ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί προνομιακό πεδίο διαφθοράς και σπατάλης του δημοσίου χρήματος, ενώ φαινόμενα κακοδιοίκησης  και έλλειψης συντονισμού αποτελούν το κανόνα στο πολύπαθο θεσμό.

Ο κ. Αλέκος από την προεκλογική περίοδο ακόμη, με την ορθολογική στάση που επέδειξε για τη μετατροπή του “Ξενία” σε φαραωνικό Δημαρχιακό μέγαρο, δείχνει το είδος και το ύφος της εξουσίας που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του.


Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης