"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Ευχαριστούμε δήμαρχε.Ευχαριστούμε πρωθυπουργέ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στη φωτογραφία, ο Δήμαρχος που έχει κλέψει τις καρδιές των Τρικαλινών υποδέχεται τον πρωθυπουργό που έχει υποκλέψει τα τηλέφωνα των Ελλήνων, έχει αυξήσει την τάση των θρήσκων να σταυροκοπιούνται, ιδίως όταν βλέπουν λογαριασμό ρεύματος.

Έχει κάνει τον πληθωρισμό να πάει βζιιιν, έχει εξαϋλώσει εισοδήματα και έχει εξαφανίσει φάρμακα, όπως ο μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ εξαφάνισε κάποτε το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Το πλήθος ζητωκραύγαζε και ζητούσε περισσότερα μαγικά ενώ ο πρωθυπουργός, ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος μάγος, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη τετραετία το ΕΣΥ θα καταστεί τόσο αγνώριστο ώστε όλοι θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε να πάνε όλα δεξιά και να είμαστε όλοι τόσο καλά ώστε να μη φτάσουμε σε σημείο να χρειαστούμε νοσηλεία σε νοσοκομείο της επικράτειας, ιδίως όταν τα οικονομικά μας δεν το αντέχουν.

Ευχαριστούμε, δήμαρχε. Ευχαριστούμε,. πρωθυπουργέ

Οι μελλοθάνατοι σας χαιρετούν

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α,πα,πα φαρμάκι αυτό το Τρίκκηpress βρε παιδί μου για τα δύο παλικάρια… Με τον κακό λόγο στο ”στόμα” του. Πέστε βρε μία καλή κουβέντα. Τόσο έργο βρε… Να Predator, να Αττική Οδός, να Εύβοια, να Χαλκιδική (ξεχνάτε, ε;), να Πάτσης, να Σπυράκη, να Κολωνός, ναααα μετακλητοί, να νόμος Κατρούγκαλου ΤΕΛΟΣ, να Πρέσπες (που θα…..), να, να, να, να ( κλείνω πριν με …βαρεθεί το site).
    Δεν ξέχασα τα Τέμπη, διότι ανήκουν σε άλλου παπά Ευαγγέλιο. Στα ειδεχθή κακουργήματα.
    Τώρα που το σκέπτομαι. Δεν αναλαμβάνει ο δικός μας, να τους τελειώσει όλους; Ας βάλει στην θέση του κ. Τσίπρα την κα Ντιντή… Όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

  2. Να τα εργαζομενα παιδια οννεδιτες που φωτοφραφηθηκαν ολα μαζι , να τα τεράστια βιογραφικά τους , χρονια και χρονια στην οννεδ, ,γιαυτο και αξια καταλαμβανουν τις υψηλοβαθμες και υψηλομισθες θεσεις προεδρων οργανισμων , ειδικων συμβούλων των υπουργειων , του ΕΣΥ,, κλπ κλπ, να η αξιοκρατία, να οι απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους ξανα και ξανα , να τα φοβερά εργα που δε λενε να τελειωσουν , να η καμιά προοπτικη , να γιατι οι σημερινοι φοιτητές τους μαυρισαν !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης