"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

“Εφυγε” από τη ζωή ο Ηλίας Μπαρούτας

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Ηλίας Μπαρούτας ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη μέσω της επαγγελματικής, κοινωνικής και πολιτικής του δράσης.

Παντρεμένος με τη νευρολόγο Ελένη Θώδη και πατέρας ενός παιδιού, ο Ηλίας Μπαρούτας ήταν ένας Τρικαλινός που με διακριτικότητα έκανε αισθητή την παρουσία του στην τοπική κοινωνία. Τοπογράφος μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση τεχνικών Έργων, εργάστηκε στην ΤΥΔΚ ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη σημαντικού αριθμού έργων των Δήμων και πρώην Κοινοτήτων του νομού μας, ενώ τελευταία ήταν υπάλληλος του Δήμου Τρικκαίων.

Ήταν μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Κ.&Δ. Θεσσαλίας) την περίοδο 1984-1987, αιρετός Νομαρχιακός Σύμβουλος τις διετίες 1989 – 1991 και 1991-1993, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τη διετία 1989–1991. Διετέλεσε και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας για την Ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Πρόγραμμα Ιωάννης Καποδίστριας (1997).

Τον πολυαγαπημένο μας

σύζυγο , πατέρα, αδελφό , θείο και φίλο.

ΗΛΙΑ  ΚΩΝ.  ΜΠΑΡΟΥΤΑ

ΣΥΝΤ/ΧΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΕTΩΝ 70

Θανόντα κηδεύουμε  με αποτέφρωση , την Πέμπτη 18 – 1 – 2024 και ώρα 16.50μ.μ. στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.Η οικογένεια θα κάνει την εκδήλωση αποχαιρετισμού του, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας και ώρα 4.25μ.μ.

Η  ΣΥΖΥΓΟΣ           Ελένη Θώδη

Η  ΚΟΡΗ                  Ειρήνη Μπαρούτα

ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ         Γιάννης και Σούλα Μπαρούτα

                                  Μαρία Φράγκου

                                  Γιάννης και Κατερίνα Θώδη

                 ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ           ΟΙ  ΦΙΛΟΙ

                          ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σημ. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήριες ευχές  στην οικία της Καποδιστρίου 40Α την Τετάρτη 17 – 1 – 2024 από 5.00μ.μ. εως  9.00μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης