"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.9 C
Trikala

Η απύθμενη υποκρισία, με τις δημοσκοπήσεις στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου κ. Δημ.Τάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ζυγός” για τα ευρήματα δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν στη περιοχή μας.

Αν και πολλές από τις μετρήσεις πρόθεσης ψήφου στερούνται αξιοπιστίας και μερικές φορές στοιχειώδους σοβαρότητας, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι κάποιες απ` αυτές που διενεργούνται κατόπιν εντολής των κομματικών μηχανισμών, είναι σχετικά έγκυρες και αντανακλούν τη πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό..

Άλλωστε η ενδελεχής μελέτη συνολικά αυτών των ερευνών καθώς και η ανάλυση των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών, αποτελούν χρήσιμα εργαλεία και αναδεικνύουν πάντα σημαντικά πολιτικά συμπεράσματα για τις ηγεσίες των κομμάτων.


Έτσι για το νομό Τρικάλων τα τρία χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ όλες οι σχετικά αξιόπιστες δημοσκοπήσεις καταγράφουν ότι στο πανίσχυρο τοπικό ψηφοδέλτιο της δεξιάς παράταξης, έχουν διαμορφωθεί κάποιες ακλόνητες σταθερές και αμετάβλητα δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.


Τώρα αν κάποιοι δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι η πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος δεν είναι ανάλογη της προβολής που τυγχάνουν οι ίδιοι στα τοπικά ΜΜΕ, είναι άλλο ζήτημα.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης