"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.3 C
Trikala

Η δόξα δεν μπορεί να περιμένει για τη Δ. Νάτσινα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Δήμητρα Νάτσινα μέσα από τα καλαίσθητα μυωπικά γυαλιά της, κοίταξε το πάνελ των ομιλητών στην αίθουσα του Αετών Μέλαθρον κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Τρίκαλα και ασυναίσθητα προς στιγμήν ονειροπόλησε.

Φαντάστηκε τον εαυτό της υπουργό υγείας, δίπλα στο Κυριάκο Μητσοτάκη και ένα χαμόγελο ικανοποίησης διαγράφηκε στα χείλη της.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Δήμητρα Νάτσινα, χαμογελάει, στέκεται, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Πολύ γρήγορα όμως, η διάθεση της νεαρής περιφερειακής συμβούλου χάλασε, όταν αντίκρισε τη βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα να κάθετε στο τραπέζι των επισήμων μαζί με τον αρχηγό.

Πόσο άδικη τελικά σκέφτηκε είναι η πολιτική και πόσα φάρμακα για το προστάτη στους γέρους πρέπει να γράψω, για να γίνω κι εγώ μια Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου;

Τίναξε τα μαλλιά της με χάρη και χαμογέλασε ως σταρ στα δημοσιογράφα και τους σαιτάδες στην αίθουσα, προσμένοντας να γυρίσουν τις φωτογραφικές τους μηχανές και να ανάψουν τα φλας γι αυτήν .

Αίφνης όμως, η προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα για τη φιλόδοξη πολιτικό ήρθε, όταν μπροστά της πέρασαν γεμάτες χαμόγελα και μπρίο, η Μάνη Γιαννοτάκη και  Παναγώτα Μανταλιά.

Decadence..!! Αναστέναξε απογοητευμένη. Πόσες θυσίες πρέπει να κάνω επιτέλους γι`αυτό το λαό.

Γύρισε εναγωνίως στο πλήθος, ψάχνοντας με το βλέμμα της τον αγαπημένο της Jim, που περίμενε με το κινητό ανά χείρας, να αποθανατίσει τη μεγάλη στιγμή για τη σύντροφό του. 

Η φωτογραφία της μέλλουσας αντιπεριφερειάρχου και της εν δυνάμει βουλευτού αγκαλιά με τον πρωθυπουργό, πρέπει να παίζει αύριο σωρηδόν στο διαδίκτυο.

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο και η σωτηρία του τόπου δεν μπορεί να περιμένει. 

Γκρούεζας

(Το παρόν αποτελεί ευθυμογράφημα).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης