"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.7 C
Trikala

Η επόμενη μέρα στο Δήμο Φαρκαδώνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη θλίψη , με τις καρδιές βαριές και σε έντονο συγκινησιακό κλίμα αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να συγκληθεί στη Φαρκαδώνα η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη , για να εκλέξει τον νέο δήμαρχο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του Σπύρου Αγναντή συμβούλου του συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τους περισσότερους σταυρούς προτιμήσεως.

Μέχρι τώρα κανένας δημοτικός σύμβουλος δεν έχει καταθέσει δημόσια το ενδιαφέρον του για τη θέση του δημάρχου και όλοι ανεξαιρέτως υποστηρίζουν ότι θα κυριαρχήσει η συναίνεση προκειμένου να συμβαδίσει με τη δημοκρατία ,το ήθος και την εντιμότητα που διοίκησε τον τόπο ο αείμνηστος Γιάννης Σακελαρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφούσα παράταξη απαρτίζεται από εννέα [9] δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος Φαρκαδώνας .

Τέλος , οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνεδρίαση θα καταθέσουν , εκτός απροόπτου , το ενδιαφέρον τους οι Γεωργολόπουλος Γιάννης , Κοσμάς Βαγγέλης , Κουκώνης Βασίλης και Παπαγεωργίου Ανδρέας.

«Νέα Πνοή Δημιουργίας»

Αγναντής Σπυρίδων, Κουκώνης Βασίλειος, Παπαγεωργίου Ανδρέας, Κοσμάς Ευάγγελος, Ζαφείρης Ευάγγελος (Κοντός), Γεωργολόπουλος Ιωάννης , Κακαϊτσα Ειρήνη, Στεργίου – Μπότη Ελένη και Ζώτος Αθανάσιος.



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης