"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

30 C
Trikala

Η ιστορία έγραψε Κουρέτας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα της διαπιστωτικής πράξης με την οποία τέθηκαν σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι, αφορά υπόθεση του 2020, στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Μεταφορών, σχετικά με την σήψη στο δημόσιο τομέα, αλλά και τη βούληση να μπει ένα φρένο σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση.

«Κανείς πάνω από το νόμο» δήλωσε ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας σε σχετική ανακοίνωση, με τον προκάτοχό του Κώστα Αγοραστό να σπεύδει να υπενθυμίσει ότι «ο ίδιος είχε θέσει σε αργία τους υπαλλήλους για να ακολουθήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση και διετής παύση από τα καθήκοντά τους, ποινή που ήταν η ανώτερη που μπορούσε να επιβάλει».

Δεν ξέρουμε ποια ανάγκη οδήγησε τον Κ. Αγοραστό να προχωρήσει στη δήλωση αυτή, καθώς η ανακοίνωση της νέας Περιφερειακής Αρχής δεν τον συμπεριέλαβε στο …κάδρο.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να εξηγήσει ο πρώην Περιφερειάρχης γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ολοκληρώθηκε σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους!

Με την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Κουρέτας προχώρησε στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Κι αυτό που τονίζουν με νόημα οι συνεργάτες του κ. Κουρέτα είναι ότι «όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος».

Και η ιστορία έγραψε ότι επί θητείας Κουρέτα οι 6 υπάλληλοι τέθηκαν σε αργία.

Αυτό το οποίο …προσπαθούσε ο Κ. Αγοραστός να εφαρμόσει τα προβλεπόμενα σε διάστημα τεσσάρων ετών, το έκανε ο Δ. Κουρέτας μέσα σε λίγους μήνες…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να εξηγήσει ο πρώην Περιφερειάρχης γιατί καθυστέρησε τόσο πολύ να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.” ….Γιατί τόσο κρατάνε αυτές οι διαδικασίες και μάλιστα παραπάνω…Λες και μπορεί ο Κουρέτας και ο κάθε Κουρέτας να αγνοήσει την πειθαρχική απόφαση, η οποία εκδόθηκε διότι αυτοί που διεξήγαγαν τον πειθαρχικό έλεγχο κάναν καλά τη δουλειά τους . Ποιός διέταξε και ξεκίνησε τον πειθαρχικό έλεγχο; Ποιός αποκάλυψε το κύκλωμα κλπ κλπ κλπ. Είναι ακριβώς – ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ – σαν να μας λένε οι επικοινωνιολόγοι του νυν περιφερειάρχη : “Και η ιστορία έγραψε ότι επί θητείας Κουρέτα έγινε ο Ε65” . Έλεος, δεν τρώμε κουτόχορτο!!!!!! Όσοι δε μας το σερβίρουν το μοιράζουν με άσχημο τρόπο …….
    ΥΓ: Επωνύμως το σχόλιο και η συμβουλή ότι είναι πολύ νωρίς για δαφνοστεφανώματα

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον σχολιασμό “επωνύμως……. το καβάλησε το καλάμι νωρίς ο νυν κύριος. Ας κάνει κάποιο έργο πρώτα. Συμφώνησε ακόμα και με τις ενέργειες του Μπεου για τους καθαρισμούς από τα δένδρα στα ρέματα του Βόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης