"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.4 C
Trikala

Η καλογερο-παπαδοκρατία της Καλαμπάκας και οι παρατρεχάμενοι πολιτικoί – του Σάκη Κωστούλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χριστιανοσύνη ή άκρατος κυνισμός


Η άρνηση της έλευσης της Αμάλ από την ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων φανερώνει για μια
ακόμη φορά τον άκρατο κυνισμό και τη μισαλλοδοξία της καλογερο-παπαδοκρατίας και των
προσκολλημένων και παρατρεχάμενων σε αυτήν πολιτικών.


Αναρωτιέται κανείς τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τη χριστιανοσύνη, η οποία είναι η θρησκεία
της υπερβατικής αγάπης καθώς την διακήρυξε ο ίδιος ο ΙΗΣΟΥΣ και την διατύπωσε ο απόστολος Παύλος στην 1η προς τους Κορινθίους επιστολή στο 13 ο Παρ.(1 έως 7) με τα παρακάτω λόγια.

«Αν μιλώ στις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων αλλά δεν έχω αγάπη, έχω γίνει χάλκινο όργανο  που ηχεί ή κύμβαλο που βροντάει. Αν έχω το χάρισμα της προφητείας και καταλαβαίνω όλα τα ιερά μυστικά και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη ώστε να κινώ βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, δεν είμαι τίποτα. Και αν δώσω όλα μου τα υπάρχοντα για να θρέψω άλλους, και αν παραδώσω το σώμα μου ώστε να καυχηθώ, αλλά δεν έχω αγάπη, δεν ωφελούμαι καθόλου. Η αγάπη είναι μακρόθυμη και δείχνει καλοσύνη. Η αγάπη δεν ζηλεύει, δεν κομπάζει, δεν φουσκώνει από υπερηφάνεια, δεν συμπεριφέρεται άπρεπα».


Οι δικαιολογίες της άρνησης πολύ φτηνές.

Οι αρνητές-τοπικές συλλογικότητες, τοπάρχες και ιερωμένοι- θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για το χριστιανισμό δεν υπάρχουν στην επιφάνεια της γης ιεροί χώροι, αλλά ιερές και αγνές καρδιές με αγάπη και καλοσύνη προς όλους φίλους και εχθρούς, ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος, φυλής ή θρησκείας.

Η αγάπη και η καλοσύνη πρέπει να έχει μια τρυφερή ιδιαιτερότητα για τα πληγωμένα σώματα και τις ψυχές των παιδιών η οποία εκφράζεται με τη θλίψη και το φόβο των ματιών τους.


Η Αμάλ είναι ένα τέτοιο σύμβολο που έχει δοκιμάσει το βαθμό της χριστιανικής σας πίστης και
ομολογουμένως σας βρήκε οικτρά ελλιπείς.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το τέρας των 3.50 μέτρων ύψους λέγεται κούκλα; Τι μήνυμα να μπορεί να φέρει αυτό το κακόγουστο ξόανο και τι συγκινησιακό φόρτο να σου δημιουργήσει; Εντελώς ξένο προς την Ελληνική αντίληψη και αισθητική. Απαράδεκτο!!!. Και σταματείστε αυτά τα εξ’ ευωνύμων υποκριτικά μελό στο τάχα πνεύμα της λεγόμενης “αλληλεγγύης” , με τα γνωστά τυποποιημένα looping τσιτάτα και τα δεοντολογικά μαθήματα περί ανθρωπισμού, διεθνισμού, ισότητος και λοιπών παρομοίων καθώς και τις Ευαγγελικές παραπομπές την στιγμή που έχετε παντελή ένδεια θεολογικών γνώσεων!! Και είστε θλιβεροί υποκριτές διότι ενώ εμπρός σ’ αυτό το χοντροκομμένο είδωλο αισθάνεστε δέος, εσείς οι ίδιοι δεν χάνετε την ευκαιρία σε κάθε περίπτωση, να χλευάζετε τα δικά μας σύμβολα με έκδηλη απαξίωση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού, ως εθνικιστικά, σοβινιστικά, φασιστικά, αναχρονιστικά, σκοταδιστικά, γραφικά κλπ!!! Σταματείστε τα παραμύθια, τις ουρανομήκεις ανοησίες ,τις ρηχότητες και τις επιλεκτικές επιλογές!!! Σοβαρευτείτε !!!
    Υ.Γ. Και επειδή σίγουρα στα σχόλια της σελίδος θα αναγραφούν, ως συνήθως, οι «κριτικές» των γνωστών θρασύδειλων ανωνύμων – πολίτες κατωτέρας βαθμίδος – οι οποίοι εκ του ασφαλούς εξαπολύουν μύδρους και κούφια λόγια, να τους πώ ότι ΛΟΓΟΣ που δεν έχει ΠΡΟΣΩΠΟ είναι άνευ ουσίας!!!

  2. Για να έχεις πρόσωπο πρέπει να είσαι και άνθρωπος ! Και νομίζεις ότι σε ξέρουμε επειδή βάζεις όνομα και επάγγελμα; Μεγάλη ιδέα έχεις φασιστακο

  3. ¨¨Κούκλα Τέρας» -ΑΜΑΛ – Μία καλοστημένη Επιχείρηση MKO
    Εκτός από τις παχυλές επιχορηγήσεις των ΜΚΟ, κάνουν και έκκληση για δωρεές!!!!
    Σας δίνω την μετάφραση απο τις σχετικές καταχωρήσεις σε επίσημα ξένα site
    – «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ»
    – Το «ΤΑΞΙΔΙ» για να πραγματοποιηθεί έχει ανάγκη από την δική σου συνεισφορά. Η έκκληση «Δώρισε ένα βήμα για την πορεία» είναι αναγκαία για το ταξίδι της μικρής ΑΜΑΛ η οποία πρέπει να διανύσει 8000 χιλιόμετρα.
    Και ακολουθεί πινάκιο με τα ποσά που μπορεί κάποιος να καταθέσει για κάθε βήμα:
    – (10Ευρώ για 10 βήματα, 20Ευρώ για 20 βήματα, 30 Ευρώ , 40 Ευρώ . 50 Ευρώ , 100 Ευρώ , 250 Ευρώ , 500 Ευρώ , 1000 Ευρώ , για αντίστοιχα βήματα.
    – Κάνοντας έναν απλό υπολογισμό, αν για κάθε μέτρο απαιτούντα 3 βήματα, θέλουμε 24.000.000 βήματα για να καλύψουμε το 8000 Km. Ήτοι μιλάμε για ένα ποσό 24 εκ. ευρώ
    Ας σπεύσουν λοιπόν οι “αλληλέγγυοι” και οι κάθε λογής “ευαισθητοποιημένοι” και αφελείς να συνδράμουν!!!
    Μπορώ να δώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο και τις διευθύνσεις των λογαριασμών!!

  4. Πόσο “μυαλό” θέλει να καταλάβει κανείς πως είναι μια καλοστημένη προπαγανδιστική προσπάθεια να περάσουν το μήνυμα που θέλουν με “δούρειο ίππο” την… δυστυχή “προσφυγοπούλα” !
    Καλά κάνουν, δικαίωμά τους…
    Για το ότι η όλη “καμπάνια” είναι υπό την “αιγίδα” του υπουργείου πολιτισμού γιατί κάνουν “μούγκα” οι… Ελληνοχριστιανοί που τους ψηφίζουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης