"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Η πίτα της τοπικής Ν.Δ., η Ιερά Σύνοδος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η εκδήλωση της κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Τρικάλων αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Πρώτον, γιατί έχει μεταξύ των καλεσμένων τον κύριο Μεϊμαράκη, ο οποίος το 2015 σε ερώτηση για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών στο πλαίσιο διαδικτυακής τηλεοπτικής συνέντευξής του είχε δηλώσει με το γνωστό «βαρύ» του ύφος :

«Με προβληματίζει το εάν προσπαθούν να μας πείσουν αν είναι το νορμάλ και το σωστό τα ομόφυλα ζευγάρια και με προβληματίζει περισσότερο το ζήτημα της υιοθεσίας».

Είναι το θέμα των ημερών και κάτι θα πρέπει να αναφέρει στην εκδήλωση. Άραγε θα έχει αλλάξει γνώμη;

Δεύτερον, γιατί την ίδια μέρα και μερικές ώρες πριν, στους ναούς θα διαβαστεί η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Τρίτον, γιατί τέτοιου είδους εκδηλώσεις κρύβουν πάντοτε εκπλήξεις, μιας και είναι χώρος συνάντησης του απλού κόσμου της ΝΔ με τους υπουργούς και βουλευτές του κόμματος σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Τέταρτον, γιατί θέλουμε να δούμε σε ποιον θα κάτσει η πίτα στο λαιμό…και όχι ποιος θα πετύχει το φλουρί!!!

Εδώ είμαστε, αναμένουμε με ιδιαίτερη περιέργεια και ενδιαφέρον...

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Βαγγέλας που πίνει το ούζο ανέρωτο και τον καφέ του σκέτο,θα μιλήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων?χαζέψαμε τελείως?

    • Σιγά μη ξέρει ο Βαγγέλας τι έγινε. Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, που από τότε εξαφανίστηκε.

  2. Για να δούμε! θα πάνε όλοι τους με χαρά μεγάλη, και δεν ξέρω αν θα είναι και οι της μητροπόλεως και τι θα έχουν να πουν για την εγκύκλιο που θα διαβαστεί την ίδια μέρα στους ναούς για τα ομόφυλα ζευγάρια! Θα κάνουν τις κότες όλοι τους. Μα θα μου πεις, εδώ η βουλευτίνα τους, που είναι και στην εξεταστική επιτροπή για τη “συγκάλυψη” του εγκλήματος δεν είπε κουβέντα- κανείς τους δεν μίλησε, κανείς τους δεν έκανε ούτε μια ερώτηση, ο άλλος έπαιζε με το κινητό του! Και μετά από τη συγκλονιστική τρίωρη κατάθεση ψυχής, όλοι οι Βουλευτές της ΝΔ μαζί και η δική μας! αν είχαν έστω και την ελάχιστη τσίπα, θα έπρεπε να παραιτηθούν !!! Σιγά!!! Και πως θ αντικρίσει η βουλευτίνα τους γονείς των τριών νεότατων κοριτσιών από το Καστράκι, θα πάει να τους συλλυπηθεί? Πως θα τολμίσει να επισκεφτεί την Καλαμπάκα? απ την οποία κιόλας περηφανεύεται ότι κατάγεται? “Γιατί αυτό το έγκλημα που αφορά, όχι 57 ανθρώπους, αλλά όλη την κοινωνία, η απόδοση της δικαιοσύνης είναι μονόδρομος” Κουκουλώστε τα ΟΛΑ Τέτοιοι είστε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης