"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.5 C
Trikala

Η ώρα της αλήθειας και της δημοκρατίας – Η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η μεγαλύτερη δίκη όλων των εποχών φτάνει στο τέλος της. Το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει σχετικά με την ενοχή 68 κατηγορουμένων, αλλά κυρίως θα τοποθετηθεί απέναντι στο παραπεμπτικό βούλευμα, το οποίο χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά, πράγμα φυσικό, εφόσον κανενός άλλου είδους εγκληματική οργάνωση δεν θα μπορούσε να αναζητήσει παρόμοια κάλυψη. Ομως η Χρυσή Αυγή έχει πρότυπο το κόμμα του Χίτλερ, το γερμανικό NSDAP, το οποίο στηρίχτηκε στη βία και το έγκλημα προκειμένου να κατακτήσει την εξουσία με… εκλογές.

Οι χρυσαυγίτικες ομάδες κρούσης στήθηκαν με πρότυπο τα ναζιστικά Τάγματα Εφόδου, όπως διαλαλούσε ο ίδιος ο Αρχηγός της οργάνωσης, όταν δημόσια κραύγαζε για τις ξιφολόγχες που «θα ακονίζονται στα πεζοδρόμια». 

Απέναντι σ’ αυτή την πρόκληση, μέχρι το καλοκαίρι του 2013 η δημοκρατία έμοιαζε ανήμπορη να σταματήσει το κακό. Χρειάστηκε η θυσία του Παύλου Φύσσα για να ξυπνήσει η ελληνική κοινωνία και να αντιδράσει η οργανωμένη πολιτεία. 

Η Τετάρτη 7 Οκτωβρίου θα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελληνική Δημοκρατία.

Ο εμβληματικός στίχος του Γιάννη Αγγελάκα, που έχει τραγουδήσει και ο Παύλος Φύσσας γίνεται το μήνυμα της Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens ενόψει της 07/10/2020 και της απόφασης στη Δίκη της ΧΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Οnassis Cultural Centre Athens







2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Βαγγέλα, ο Χίτλερ μπορεί να μην αναστηθεί, αλλά σήμερα παίρνει πολλά πρόσωπα, όπως ο Κασιδιάρης, ο Μιχαλολιάκος, ο Βελόπουλος, Ο Τραμπ, οι εξουσίες και κάθε άλλο παράσιτο της κοινωνίας, που εκφράζουν μισανθρωπισμο, ρατσισμό, φασισμό, δολοφονούν, μισούν και τσακίζουν οτιδήποτε διαφορετικό από τους ίδιους και ΚΥΡΊΩΣ προστατεύουν τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες-καρχαριες σε βάρος του απλού εργαζόμενου πολιτη μεροκαματιάρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης