"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Θανάσης Τσιάρας: Eίμαι περήφανος που μπορώ να κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες της Π.Ε.Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια νέα πενταετία γεμάτη προκλήσεις, νέα στοιχήματα αλλά και νέους ορίζοντες ανοίγεται μπροστά μας.

Ευκαιρία να δώσουμε σε αυτόν τον τόπο ταυτότητα, εξωστρέφεια, ελπίδα, δυναμική, να τον βάλουμε στις ράγες της ανάπτυξης και να δώσουμε ένα τέλος στην μιζέρια, στην αδράνεια και στην απραξία που είχε φέρει την Θεσσαλία στον πάτο.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Περιφέρειά μας πολύ διαφορετική και γεμάτη πληγές.

Μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους συνεργάτες εργάστηκε μεθοδικά, για να νιώσουμε ξανά περήφανοι που ζούμε σε αυτόν τον τόπο και πλέον η Θεσσαλία να ανακτήσει την παραγωγική της δύναμη και να ατενίσει το μέλλον με δυναμισμό και αισιοδοξία.

Η Θεσσαλία και ο Ν. Τρικάλων δεν πρέπει είναι κομπάρσοι, αλλά να γίνουν πρωταγωνιστές στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση.

Να επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών και κυρίως την οικονομική ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Πάντα ήμουν της άποψης, ότι από τον τόπο μας δεν λείπει ένας ακόμα Αυτοδιοικητικός.

Λείπει ένας άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου του, έχοντας βιώσει και συνεχίζοντας σαν βιώνει ο ίδιος τις τις ανάγκες των συμπολιτών του.

Έτσι πορεύτηκα και έτσι θα συνεχίσω να πορεύομαι μέχρι τέλος της Αυτοδιοιητικής μου σταδιοδρομίας. Με αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο μου, με όρεξη και σχέδιο για την προκοπή του.

Και είμαι περήφανος που μπορώ σήμερα να κοιτάζω στα μάτια τους πολίτες της Π.Ε.Τρικάλων, γνωρίζοντας πως η σχέση που έχουμε χτίσει δεν είναι σχέση Αυτοδιοικητικού – ψηφοφόρου. Είναι σχέση ανθρώπινη, φιλική. Είναι σχέση ανταποδοτική και ειλικρινής.

Γι’ αυτό δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή για τις επιλογές μου, αλλά ούτε και σκέφτηκα ποτέ το κόστος, αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική μου ζωή.

Ο τόπος μας έχει όλες τις προϋποθέσεις να πάει ακόμα πιο ψηλά. Ο Ν. Τρικάλων έχει αστείρευτη πηγή πλούτου και ομορφιάς και δεν μας αρκεί το λίγο και το μέτριο.

Θα προχωρήσουμε μπροστά γιατί το αξίζει η πατρίδα μας που τόσο αγαπάμε και που θέλουμε τόσο πολύ να την δούμε να «ανατέλλει».

Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται μόνο ένα πράγμα: Να γίνει ο Ν. Τρικάλων, η αποστολή και ο προορισμός μας! Και για μένα είναι και τα δύο! Μπροστά για όλους λοιπόν, και κυρίως μπροστά για την Θεσσαλία και τα Τρίκαλα.

 

Θανάσης Τσιάρας. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε.Τρικάλων με τον Δ. Κουρέτα και τον συνδυασμό “Πρωτοβουλία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης