"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Θανατηφόρο τροχαίο στα ορεινά του Δ. Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην ΤΚ Μεσοχώρας, με εμπλεκόμενο όχημα δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα στις 4:00 σήμερα το απόγευμα δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, η μία με δύο αναβάτες και η έτερη με έναν αναβάτη, (εκδρομείς στην ορεινή περιοχή), εκινούντο στο ορεινό δίκτυο του Δ. Πύλης. Στο τούνελ μετά την μεσοχώρα προς φράγμα, ο οδηγός της μιας μοτοσικλέτας με τους δύο νεαρούς αναβάτες, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και συγκρουστεί στο κράσπεδο και στα πλαϊνά τοιχώματα του τούνελ, με τον οδηγό να χάνει τη ζωή, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, με τον συνεπιβάτη να έχει τραυματιστεί.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα του ΑΤ Πύλης.

pylinews

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέσα στην σήραγγα έχει νερά και προφανώς γλίστρησε από τα πολλά νερά που έφεραν οι βροχές. Είχε σκοτωθεί και άλλος παλιότερα μέσα στη σήραγγα της Μεσοχώρας με μηχανή.
    Έκανε μια πέτσινη εργολαβία η Περιφέρεια Τρικάλων παλιότερα για να αποστραγγίσει τα νερά επιφανειακά, χωρίς να επεισέλθει στην ουσία του προβλήματος που είναι η απόφραξη των σωλήνων αποστράγγισης της σήραγγας.
    Πέραν του ότι είναι άσχετοι οι άνθρωποι στην Περιφέρεια σκορπάνε και τα χρήματα σε πέτσινα έργα…
    Όπως η πανάκριβη μεθοδευμένη εργολαβία περί δήθεν συντήρησης των σηράγγων του ορεινού όγκου που κάθε χρόνο την παίρνει ο ίδιος ντόπιος εργολάβος, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς ουσιαστικά να κάνει καμία συντήρηση! Μόνο οι θριαμβολογίες μένουν της Περιφέρειας ότι κάνουν σπουδαία έργα…Ντροπή να διασπαθίζονται έτσι τα χρήματα του Ελληνικού λαού χωρίς ουσιαστικά έργα και να χάνονται οι ζωές των παιδιών μας.
    Ντροπή πολιτικάντηδες και μιζαδόροι γραφειοκράτες των Δημοσίων Υπηρεσιών…

  2. Μπορείτε να μου πείτε αγαπητοί αναρμόδιοι της Περιφέρειας ποιός έχει την ευθύνη που τρέχουν τα νερά μέσα στην σήραγγα και αυτό είναι ότι πιο επικίνδυνο για τους οδηγούς των μηχανών αλλά και για τα αυτοκίνητα;
    Γιατί δεν υπάρχουν έντονες προειδοποιητικές πινακίδες για το επικίνδυνο της διάβασης από δίκυκλο αλλά και από Ι.Χ.
    Γιατί το κατεστημένο της Περιφέρειας Τρικάλων δεν κινήθηκε να κατασκευαστεί το τμήμα Γέφυρα Αλεξίου-Αρματωλικό που είναι μόλις 11 χιλιόμετρο για να ολοκληρωθεί η Εθνική Οδός Τρικάλων-Άρτας και να αποφευχθεί η επικίνδυνη επαρχιακή Οδός Τρίκαλα-Μεσοχώρα-Φράγμα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης