"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

Ιωάννα Καρρά: Οι πολιτικοί οφείλουν να εργάζονται μόνο για την κοινωνία και όχι για την καρέκλα, ούτε για τη δόξα, ούτε για το χρήμα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Iωάννα Καρρά υποψήφια βουλευτής Πασοκ στον Ν. Τρικάλων

Όποιος ή όποια εκλέγεται βουλευτής σε ένα Νομό, είναι εκπρόσωπος του συνόλου των ανθρώπων του Νομού του και όχι μόνο του κόμματος με το οποίο εκλέχτηκε…

Η επιτυχία, ή αποτυχία του/της, αποτιμάται στο τέλος της τετραετούς θητείας του/της και όχι το βράδυ της εκλογής του/της. Τα πεπραγμένα “μιλάνε” και όχι τα λόγια…

Δεν χρωστάς “ευχαριστώ” και τεμενάδες σε κανέναν και καμία, από τη στιγμή που δουλειά του/της είναι ακριβώς αυτό, η εκπροσώπησή σου!

Αν δεν τα κατανοήσουμε και δεν τα αποδεχτούμε αυτά ως δεδομένα, η πολιτική θα συνεχίσει να είναι ένα πελατειακό σύστημα, ένα παρασκήνιο ρουσφετιών, μια συνεχής αδικία προς τους πολλούς κι ένα προτέρημα για τους λίγους…τους “δικούς μας”, τα “δικά μας παιδιά” ντε!!

Οι πολιτικοί οφείλουν να εργάζονται μόνο για την κοινωνία και όχι για την πολιτική, ούτε για την καρέκλα, ούτε για τη δόξα ούτε για το χρήμα!

Αν θέλεις να γίνεις πλουσιότερος, φρόντισε να το καταφέρεις στην επαγγελματική σου καριέρα…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια χαρά τα λες αγαπητή Ιωάννα, αλλά το κόμμα που συμμετέχεις στις εκλογές είναι συνώνυμο της καιροσκοπίας και του συνθήματος “……. για μια θεσούλα”! Κρίμα δεν είναι να θέσεις τον εαυτό σου σαν νεροκουβαλητή……

  2. Αγαπητή Ιωάννα ασχολείσου με τα προβατάκια σου και άσε τα πρόβατα -ψηφοφόρους για τους επαγγελματίες του είδους (βλ. Οικονόμου)..αν δουν ότι απειλούνται ,να είσαι σίγουρη ότι έχουν τον τρόπο τους να σε εξουδετερώσουν..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης