"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Και τι έγινε που δεν έχουμε φάρμακα, θα ξεματιάζουμε ο ένας τον άλλον

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι ο Θάνος Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας και από τις «αποφάσεις» του εξαρτάται η υγεία μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας. Πριν από αυτόν ήταν ο Άδωνις.

Και ας τελειώσουμε εδώ.

Δηλαδή, το έχουμε κλείσει το μαγαζί. Έχουμε βάλει λουκέτο.
Όποιος δεν έχει χρήματα για ιδιωτική ασφάλιση, ας κάνει την προσευχή του.

Δεν θα αλλάξει τίποτα με την προσευχή αλλά θα νομίσει πως κάτι έκανε.

Στη χώρα που είναι υπουργός Υγείας ο Θάνος Πλευρης και δεν έχουν ξεσηκωθεί και οι πέτρες, δεν δικαιούσαι να πιστεύεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο.

Σου αξίζει ο Θάνος.

Να τον χαίρεσαι.



15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, όχι και έτσι ρε παιδιά… Το παρατραβήξατε το θέμα, ενώ όλοι σας γνωρίζετε ότι: εάν ήταν ο Τσίπρας(προσοχή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ) θα ήταν χειρότερα τα πράγματα.
    Υ.Γ. Συμφωνεί ο ευαγγελίζων (και ευαγγελιζόμενος) ”το μη χείρον βέλτιστον”;

      • Πάρε τον, ενεφανίσθη άμεσα…
        Υ.Γ. Μετάφραση του POLITIS:
        (ΕΑΝ είχαμε Πολάκη υπουργό)= ενώ τώρα με Πλεύρη πάμε …τέλεια.
        (ΕΑΝ) είχαμε Γιάνη, τα ράφια θα ήταν άδεια)= τώρα είναι …γεμάτα.
        POLITIS, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι (του δεξιού).

          • Δεν αποκαλώ δεξιούς(μερικοί έχουν αξία), τους ακροδεξιούς. Μην με αποκαλείς, διότι με προσβάλλεις, κομμουνιστή εμένα, τον εντρυφώντα εις τας παραφυάδας αυτού. Θα σε θυμίσω ότι: πολλοί αριστεροί μεταλλάχθηκαν συν τω χρόνω, σε ήπιους δεξιούς. Το αντίθετο, σπανίζει. Προβληματίσου. Αυτό προς απάντηση στους κολλημένους εγκέφαλους σε πεθαμένες ιδεολογίες. Π.χ. όλοι οι στιλβωτές υποδημάτων και οι αχθοφόροι των Τρικάλων ήσαν …βασιλικοί.Ουδείς …αλλαξοπίστησε.
            Υ.Γ. Πιστός στις προτάσεις μου, το ”κόβω” εδώ διότι είμαστε εκτός θέματος.

          • Με Πολλάκη υπουργό ήταν χίλιες καλύτερα. το γεγονός μέχι το τέλος του 18′ είχε αγοράσει 274 καινουργια ασθενοφόρα (δέκα χρόνια προσπαθούσαν οι ομοιδεάτες σου να κανουν διαγωνισμό). Δεν συζητάμε καν για τα φάρμακα. Αν κάτι πήγε να βελτιωθεί με τον Πολάκη αυτό ήταν η δημόσια υγεία.
            Άστο η Δεξιά το μόνο που θέλει είναι να ρημάξει ότι απόμεινε στο λαό και αυτό είναι η υγεία του. Λυπάμαι αλλά πρόκειται για εχθρούς του λαού οποίος δυστυχώς βρίσκεται σε πολιτική αφασία.

            Υ.Γ: Σωστα. Δεν είσαι Δεξιός αλλά Ακροδεξιός με νεοφιλελελεύθερο αφήγημα.

            • Στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά, κυβέρνησαν οι αριστεροί με τον ακροδεξιό Καμμένο, οι δεξιοί , οι σοσιαλιστές και είδαμε τα χάλια μας.
              Νεοφιλελεύθερους δεν είχαμε πότε ευτυχώς. Φιλελεύθερους χρειαζόμαστε επιτέλους. Ο Πολάκης αύξησε την τιμή των φαρμάκων και “ξέχασε” να βγάλει νέο τιμολόγιο φαρμάκων μια χρονιά, με κόστος 100 εκατομμύρια επιπλέον.
              Τα δε ασθενοφόρα είναι μέσω του ΕΣΠΑ που ο Πολάκης και ο Γιάνης, ήθελαν να μας βγάλουν από την ΕΕ του 2015, και τότε δε θα είχαμε ούτε φάρμακα στα ράφια, ούτε καύσιμα για τα παλιά ασθενοφόρα.
              Οι κρατικές διαδικασίες διαγωνισμών και οι καθυστερήσεις στα δικαστήρια, φταίνε για τις καθυστερήσεις και στα ασθενοφόρα. Έτσι στο τέλος κάθε ΕΣΠΑ, αποδίδονται άσχετε τα έργα (και τα ασθενοφόρα).

            • Δεν βαρέθηκες να μας λές τα παραμύθια για την ΕΕ που δήθεν ήθελαν να μας βγάλουν. Ούτε κι εσείς δεν τα πιστεύετε αυτά που λέτε.
              Πάμε στο θέμα τώρα για να μη γκρινιάζει και ο Jim(και δικαίως):

              ΕΣΠΑ «έτρεχε» και ο Πολάκης, ΕΣΠΑ και οι προηγούμενοι. Μόνο που ο Πολάκης το πήγε «σφαίρα» ενώ οι προηγούμενοι δεν μπορούσαν να τα βρούν (ξέρεις που) και συνεχώς έπαιρνε αναβολές.
              Και όχι ΔΕΝ φταίνε οι κρατικές διαδικασίες αλλά οι ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ που διαχειρίζονταν τι κρατικές διαδικασίες και που λόγω ανικανότητας( και σκοπιμότητας ίσως) δεν κατάφεραν να φέρουν σε πέρας διαγωνισμό της προκοπής.
              Τα δικαστήρια εφαρμόζουν απλά το νόμο ώστε να μην αδικείται κανείς από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και όταν έβλεπαν κάτι που δεν ήταν σύννομο έκαναν το αυτονόητο. Βλέπεις που τώρα εσύ είσαι άσχετος.
              Αφού δεν σε παίρνει να τους υποστηρίζεις. Απ όπου και να το πιάσεις στη δημόσια υγεία ο Πολάκης ήταν ο πιο αποτελεσματικός υπουργός που πέρασε παρόλες τις τρικλοποδιές.

              Υ.Γ: Ασε τώρα τις κουβέντες και πήγαινε να πάρεις το Λεωφορείο για να προλάβεις να είσαι στην Αθήνα αύριο το πρωί.

            • Φαίνεται από όσα έγραψες ΛΕΛΟΣ πόσο άσχετος είσαι με διαδικασίες ΕΣΠΑ και με το χρόνο για την έκδοση δικαστικών αποφάσεων στην Ελλάδα.
              Αλλά εδώ υποστηρίζεις ΜΕΡΑ25, oπότε αυτό εξηγεί πολλά για τον τρόπο κατανόησης και σκέψης…

            • Δεν απαντάς σ’ αυτό που λέω.Είσαι εκτός θέματος. Εκτός κι αν το κάνεις σκόπιμα. ΔΕΝ μίλησα για το χρόνο έκδοσης δικαστικής απόφασης αλλά για τις «παρατυπίες» που οδηγούν στα δικαστήρια. Αλλά ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή πραγματικά δεν καταλαβαίνεις οπότε είσαι άσχετος.

              ΥΓ:. Τον Βαρουφάκη τον καλούν ακόμα και με αυτό το ποσοστό σε Reuters, FT κτλ να ακούσουν την άποψή του. Οι δικοί σου ούτε στο κυλικείο του Reuters δεν πρόκειται να φτάσουν.Μην προσπαθείς να εκτρέψεις τη συζήτηση με αναφορές στο ΜΕΡΑ όταν δυσκολεύεσαι.
              Δεν πρόκειται να ξαναπαντήσω.

  2. 2022-1974=48 χρονάκια. Δες από που αρχίζει ο αχαρακτήριστος, από τους αριστερούς και τον Καμμένο, δηλαδή μιλάμε μόνο για 4 χρόνια, στα οποία έγιναν όλα τα κακά. Αναφέρει και κάτι για τους άλλους δεν βαριέσαι. Παρακαλάει να έλθουν οι …φιλελεύθεροι να μας σώσουν, όπως ο μπαμπάς του Κούλη. Όχι αγόρι μου ο Πλεύρης και η παρέα του ΔΕΝ είναι φιλελεύθεροι, πάρτο χαμπάρι. Κάτι άλλο είναι. Σέβομαι τις απόψεις σου(λέμε τώρα) αλλά μην μας ζαλίζεις άλλο, διότι όπως σε ενημέρωσα και παλιά κατάγομαι από τις Κλαζομενές. ΜΕΣΑ από τις Κλαζομενές.

      • Αγαπητέ POLITIS, κάποτε πρέπει να καταλάβεις την έννοια του σοβαρού. Σε κράζω πιο πάνω, για το ότι ξεχνάς τα 48-4=44 χρόνια και παριστάνοντας τον σχολιαστή απαντάς ”3ο μνημόνιο”. Τα άλλα δύο ωρε …χάπατο ποίος τα υπέγραψε; Και ποίος μας ανάγκασε να υπογράφουμε μνημόνια; Οι …φιλελεύθεροι που υποστηρίζεις, δεν την θέλανε την συμφωνία των Πρεσπών ε; Σε πιστεύουμε. ”Καλωσορίζω τον πρωθυπουργό της ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” έλεγε ο αρχι…φιλελεύθερος.
        Υ.Γ. Ζωή σε σένα βρε, σήμερα. Περιμένω την παρουσία των …φιλελεύθερων στην κηδεία. Στη χαρά του τέως, στο γάμο του υιού δηλαδή, σπεύσανε άπαντες. Αλλά, αυτοί είστε.

        • Τα δυο πρώτα Μνημόνια τα ψήφισαν οι Σοσιαλιστές και οι Δεξιοί που χρεωκόπησαν την Ελλάδα. Το 3ο, αχρείαστο, Μνημόνιο με υποθήκη για 99 χρόνια, το έφεραν οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί και μαζί και την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης