"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής – Επιβεβαίωση από Μητσοτάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την είδηση της συμμετοχής του παραιτηθέντα υπουργού Μεταφορών στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο podcast «Μπούκλα 99».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπήρχαν στο σιδηρόδρομο και οδήγησαν στην πολύνεκρη τραγωδία, αλλά και για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης ο κ. Καραμανλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε μετά τα Τέμπη, προσθέτοντας πως ο λαός με την ψήφο του είναι εκείνος που θα κρίνει αν θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή.

«Θεωρώ ότι ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη παραιτούμενος από υπουργός και αναγνωρίζοντας ότι, έχοντας την εποπτεία ενός οργανισμού ο οποίος ήταν, θα έλεγα, ο υπεύθυνος, και αναφέρομαι στον ΟΣΕ, για ένα τραγικό δυστύχημα, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί παραιτούμενος. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι πολίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Βουλευτής εκλέγεται, δεν διορίζεται»

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για την επιλογή Καραμανλή, υποστηρίζοντας «ο βουλευτής εκλέγεται, άρα δεν διορίζεται, εκλέγεται από τους πολίτες, οι πολίτες ανά πάσα στιγμή έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους και τελικά εκλέγονται αυτοί οι οποίοι συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Θεωρώ ότι ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη παραιτούμενος από υπουργός και αναγνωρίζοντας ότι, έχοντας την εποπτεία ενός οργανισμού ο οποίος ήταν, ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ο υπεύθυνος, και αναφέρομαι στον ΟΣΕ, για ένα τραγικό δυστύχημα, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί παραιτούμενος”.
    Υ.Γ. Τι θα πει που είναι ο κ. Γεραπετρίτης; Φαίνεται, τονισμένος μάλιστα.

    • Το έχουμε δει το έργο κατ΄ επανάληψη. Εκείνο που με ζορίζει είναι το ότι ουδείς ζητάει συγγνώμη για την επιλογή των αθλίων και εντελώς ανικάνων. Π.χ. αυτοί που δεν δέχονταν κουβέντα για τον Βούδα, ήταν άλλωστε ο καταλληλότερος βάσει των γκάλοπ, τώρα τον ξέχασαν και ομνύουν στο χαζοχαρούμενο που πριν χλεύαζαν. Βέβαια, για του στραβού το δίκιο, αυτοί μοιράζουν θέσεις. Ξεκούραστες και παχυλώς αμειβόμενες…
      Υ.Γ. Ας μην παίρνουμε όμως φόρα… Προηγείται ο ανεψιός Κώστας, θες να έχουμε μπλεξίματα με την κα Ντόρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης