"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Καταγγελία για πολιτική μαφία στη Ν.Δ. Τρικάλων και μήνυση

lafarm

Σχετικά άρθρα

ND

 

Άνοιξε για τα καλά ο ασκός του Αιόλου στα Τρίκαλα για τη Νέα Δημοκρατία και όλα δείχνουν πως μέχρι και την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, θα βιώσουμε στιγμές απείρου κάλλους. Το θερμό επεισόδιο της Κυριακής το οποίο τελικά οδηγήθηκε στα… Δικαστήρια, είναι μόνον η αρχή, αφού οι καταγγελίες, οι παραιτήσεις και οι αντιπαραθέσεις δεν περιορίζονται μόνο σε… κλωτσιές κάτω από το τραπέζι.

Η μέχρι τώρα πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΠΥΛΗΣ Μάνη Γιαννοτάκη ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια δημοσιοποιώντας μια σκληρή δήλωση στην οποία αναφέρει πως: «Δεν ήταν δική μου επιλογή η απόφαση αυτή αλλά την σέβομαι εφόσον κάποιοι έκριναν ότι δεν πρέπει να είμαι στο κόμμα», αφήνοντας σαφέστατα αιχμές για πιέσεις που δέχθηκε κάτι που το επιβεβαιώνει σε δικό της επίσης σχόλιο στο fb: «Τα Τρίκαλα έχουν ακόμα κάνα δύο χοτζιδες που μας θεωρούν αποκτήματα τους..»

Το πιο σκληρό όμως σχόλιο είναι αυτό του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μπουτίναπου κάνει λόγο για πολική μαφία στα Τρίκαλα: «Μάνη κρατάς το κεφάλι ψηλά άλλη μια φορά , η παράταξη πολλές φορές μας γύρισε την πλάτη κι όλοι είμαστε παρόντες αλλά με political mafia που ζούμε τις τελευταίες μέρες στα Τρίκαλα πράττεις σωστά !!!»

Για μαγειρέματα στην τοπική Ν.Δ. κάνει λόγο και ο Ηλίας Βλαχογιάννης, επίσης σε σχόλιο του κάτω από την ανάρτηση της κ. Γιαννοτάκη: «Η προσφορά σου στην παράταξη είναι πολύ σπουδαία και έχει εκτιμηθεί απ όλους μας…..Αν κάποιοι για τους δικούς τους λογούς, δεν σε ήθελαν ,ΚΡΙΜΑ γι αυτούς… Οτι μαγειρεύουν ΔΕΝ θα τους βγει…Οι πολίτες ΞΕΡΟΥΝ. Και θα ΠΡΑΞΟΥΝ ανάλογα….»

εφημερίδα ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης