"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Κατερίνα θα ακούσεις το ευχαριστώ από τη Ν.Δ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να είναι βαθιά ευγνωμονούσα απέναντι στην Κατερίνα Παπακώστα.

Από εξεταστικές επιτροπές μέχρι “άγρια” νομοσχέδια [ Παιδεία , Εργασιακά, Εκλογικός νόμος κλπ ] όλα πέρασαν από τα χέρια της.

Είναι αλήθεια πως τα πήρε στην πλάτη της αυτά τα τρία χρόνια.

To ένα καλύτερο από το άλλο…….ενώ υπέροχοι και αγαπημένοι νεοδημοκράτες βουλευτές έκαναν πίσω , σ΄όλα αυτά.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό, για να το καταλάβεις αυτό.

Kαλή τύχη σε όλους

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Κλάψε με μάνα, κλάψε με τη νύχτα με φεγγάρι…..” έλεγε ο Παπαμιχαήλ όταν τον προξένευαν με το Λενιώ στην ταινία Η νεράιδα και το παλικάρι… Έτσι και τώρα το προξενιό δηλαδή το άρθρο αυτό που μας προξενεύει την Λενιώ (κ. Παπακώστα) με το Μανούσο (ψηφοδέλτιο της ΝΔ) θα χει την συνέχεια της συμπαθέστατης ταινίας….
    Άν τώρα το αποφασίσετε, για παρανύμφους Λενιώ να βάλετε τις ορδές των τροχονόμων και για προσκλητήρια τα πρόστιμα για τους ασυνείδητους οδηγούς της Αττικής Οδού που τόλμησαν και αποκλείστηκαν στον ιδιωτικών συμφερόντων δρόμο και τώρα η εταιρία των κολλητών και κουμπάρων καλείται να πληρώσει αποζημιώσεις αλλά για κουμπάρο να προτιμήσετε τον Μωυσή που έτρεξε να ορίσει και το ύψος της προκειμένου να μην αξιωθούν μεγαλύτερα ποσά, αφού δεν μπόρεσε να επαναλάβει το θαύμα της ερυθράς θάλασσας στα χιόνια της Αττικής μιας και το βράδυ δεν χιονίζει όπως μάθαμε τελευταία στα εγκυρα δελτία των ανεξάρτητων και αδέκαστων καναλιών μας…..

  2. Η τιμή των αξίων.

    Πρωτίστως πρέπει να το εκτιμήσουν αυτό οι ψηφοφόροι του νομού μας και με την ψήφο τους να τιμήσουν την καθόλα επιτυχημένη βουλευτή μας.
    Η τιμή των αξίων είναι το πρώτιστο καθήκον όλων των συμπολιτών μας.

    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης