"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Κλαυθμός και οδυρμός στο Τρικαλινό ΠΑ.ΣΟ.Κ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυσμενής εξέλιξη τόσο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ στα Τρίκαλα όσο και σε Εθνικό επίπεδο, αποτέλεσε εις διπλούν κατηγορηματική δήλωση του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Όλες οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν ότι το κίνημα καταγράφει συνεχή πτώση στα ποσοστά μετά την όπως φαίνεται πρόσκαιρη ευφορία που προκάλεσε η αλλαγή ηγεσίας, με τη προκήρυξη πρόωρης προσφυγής στη κάλπη το Σεπτέμβριο να θεωρούνταν από τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη μέχρι πριν λίγες ημέρες, ως σανίδα σωτηρίας για την επιβίωση της ιστορικής παράταξης.

Η επίτευξη την επόμενη άνοιξη διψήφιου ποσοστού θεωρείται πια πολύ δύσκολος στόχος κι ακόμη χειρότερα το 15% που επιτάσσει η απλή αναλογική, για την εξασφάλιση έδρας στο νομό Τρικάλων.

Αρνητικά επίσης κρίνεται ότι θα λειτουργήσει για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, η προσήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θεσμικότητα και τη πολιτική σταθερότητα, που απομακρύνει τη πιθανότητα για δεύτερες εκλογές η αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Έτσι κοινή εκτίμηση είναι ότι ο χρόνος δουλεύει ενάντια για το Νίκο Ανδρουλάκη, αφού αδυνατεί να προτάξει ξεκάθαρες θέσεις και η απουσία του από το κοινοβούλιο στις μεγάλες πολιτικές μάχες που έπονται, θα αποδειχθεί μεγάλο ντεζαβαντάζ.

Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για το δικό μας Γιώργο Οικονόμου, αφού ενώ είχε προετοιμαστεί για σπριντ μέχρι το Σεπτέμβριο, τώρα καλείται να τρέξει μαραθώνιο σε δέκα περίπου μήνες και μάλλον με πιο αντίξοες συνθήκες.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης