"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

“Κλείδωσαν” οι μεταγραφές Γιώργου Καρανάσιου και Θοδωρή Δαφέρμου στο Δήμο Μετεώρων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με δύο πολύ δυνατές μεταγραφές ξεκινάει τη θητεία του ο δήμαρχος Μετεώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Αβραμόπουλος συμφώνησε για τη στελέχωση του δήμου με δύο επίλεκτα στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Ο Γιώργος Καρανάσιος και ο Θοδωρής Δαφέρμος θεωρούνται καταξιωμένοι, πολύ καλοί γνώστες θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και αναμένεται να συμβάλουν στην επίλυση αναγκών και προτεραιοτήτων της τοπικής κοινωνίας.

Η μεταγραφή του Θοδωρή Δαφέρμου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Δήμο Μετεώρων θεωρείται σίγουρη ενώ εντός των ημερών αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές με τον Γιώργο Καρανάσιο από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στο πλευρό του Λευτέρη Αβραμόπουλου. 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Καλαμπάκα και στην περιοχή γενικότερα υπάρχουν άνθρωποι καταρτισμένοι και ικανότατοι να στελεχώσουν τον δήμο μετεώρων. Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Ντροπή.

  2. Να βολευτούμε ρε παιδια,, τα δικά μας παιδιά, που μείναν ορφανά .Μεγα λάθος Λευτέρη Δημαρχε .Κακο ξεκίνημα,,εκτός και αν δεν υπαρχουν τοπικά ικανά στελέχη .

  3. Εντάξει ρε παιδιά γραμμάτια είναι αυτά και πρέπει να πληρωθούν. Ο Αβραμόπουλος πήρε την βοήθεια κάποιων και τώρα ήρθε η ώρα να ανταποδώσει και να βολέψει και τα άνεργα παιδιά της δεξιάς, τι να κάνουμε;

  4. Eνώ στις θέσεις φορέων που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ δε γίνονται ?
    Αυτό είναι το Ελληνικό Κράτος από την εποχή Κωλέττη, αυτό θέλει ο Νεοέλληνας!

    • Μα εμείς ψηφίσαμε τρεις φορές, την τελευταία 41τακατό, το Μητσοτάκη να τα αλλάξει. Οι άλλοι να πάνε να κόψουνε το σβέρκο τους, τι μας τους αναφέρεις;

        • Άρα, μας λες ευθαρσώς και με παρρησία Trikalinos, ότι οι κύριοι ψήφισαν ΝΔ, όχι για να αλλάξουν κάτι, αλλά για να πάρουν το ρουσφέτι, αυτό της ”μετακόμισης”, μετά την μη αναμενόμενη πανωλεθρία και μείνουν άνεργοι. Αγαθώς, τους έβαλε στις αγκάλες του ο έτερος Καππαδόκης, της Καλαμπάκας.

    • Άρα, έχουμε.
      Μαθηματικώς: ΝΔ=ΣΥΡΙΖΑ=ΚΚΕ=ΠΑΣΟΚ.
      Ετυμολογικώς: tale quale, ήγουν πανομοιότυπος, λαϊκώς φτυστός.
      Υ.Γ. Που το θυμήθηκες το Trikalinos, χρόνια και ζαμάνια. Μας έλειψες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης