"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17 C
Trikala

Κορονοϊός: Σε εφαρμογή τα μέτρα πρόληψης στα σούπερ μάρκετ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο ελέγχου εισόδου στα σούπερ μάρκετ. Στο πλαίσιο αυτό, τα 10 τετραγωνικά μέτρα θα αντιστοιχούν σε ένα άτομο για να κάνει τις αγορές του, ενώ θα λειτουργεί και υπηρεσία παραγγελιών μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ και παράδοσης στο σπίτι. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απηύθυνε έκκληση για την τήρηση των προληπτικών μέτρων από όλους και για αποφυγή συνωστισμού.

«Είμαστε σε καλό σημείο, αλλά θα χρειαστούμε τη βοήθεια όλων. Είναι μια μάχη που για να κερδηθεί πρέπει να αποφύγουμε τον συνωστισμό», υπογράμμισε.

Τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού γιατί υπάρχει επάρκεια προϊόντων στην αγορά και πρόσθεσε ότι από την Πέμπτη θα υπάρχει νέα παράδοση αντισηπτικών σε όλες τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ.

«Σήμερα θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο παράτασης του ωραρίου στα σουπερμάρκετ και στα καταστήματα τροφίμων. Ήδη έχει δοθεί παράταση ωραρίου στον ανεφοδιασμό, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η αγορά» δήλωσε.

Προανήγγειλε ακόμη ότι με την επόμενη πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης θα ληφθούν νέα μέτρα πάταξης της αισχροκέρδειας στην πώληση κρίσιμου υγειονομικού υλικού με ελέγχους των τιμών και μεγάλα πρόστιμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης