"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21 C
Trikala

Κυνήγι τρούφας στα Μετέωρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Μετέωρα, εκτός από το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, με τους «κρεμαστούς» βράχους που ισορροπούν ανάμεσα σε γη και ουρανό καθώς και τα μυστηριακά μοναστήρια τους, προσφέρουν στους επισκέπτες τους και άλλες μοναδικές συγκινήσεις.

Προορισμός τεσσάρων εποχών, τα Μετέωρα ξεχωρίζουν για το πλούσιο φυσικό πλούτο τους και τη σπάνια ομορφιά τους, αποτελώντας έναν τόπο που ενδείκνυται για πληθώρα δράσεων που θα σας μείνουν αξέχαστες.

τρούφα μανιτάρι μανιτάρια κυνήγι τρούφας Μετέωρα

Μεταξύ αυτών, το κυνήγι τρούφας, μαζί με ειδικό τρουφοκυνηγό και εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα. Πρόκειται για μία ανεπανάληπτη εμπειρία στα πανέμορφα και άγνωστα δάση της περιοχής, όπου μαζί με τον εκπαιδευτή και τα εξειδικευμένα τρουφόσκυλα, θα επιδοθείτε στην αναζήτηση και τελικά στην εύρεση του υπέροχου κρυμμένου θησαυρού της ελληνικής φύσης.

 

 

τρούφα μανιτάρι μανιτάρια κυνήγι τρούφας Μετέωρα

Η διαδικασία του κυνηγιού θα σας συναρπάσει, σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον ενώ στο τέλος σας περιμένει και μία μοναδική έκπληξη: τρουφομακαρονάδα μέσα στο δάσος και γευσιγνωσία μανιταριών της περιοχής!

Ο Αλέξανδρος Ζιώγας, κυνηγός τρούφας, μιλάει στο Thes.gr και αποκαλύπτει τα πάντα. Για την εμπειρία του κυνηγιού τρούφας, τα μυστικά του και το ρόλο του τρουφόσκυλου, τη διαδικασία της πώλησης αλλά και την τιμή της.

 

τρούφα μανιτάρι μανιτάρια κυνήγι τρούφας Μετέωρα

Η περιοχή των Μετεώρων είναι ένας τόπος ο οποίος ενδείκνυται για την ανάπτυξη του κυνηγιού τρούφας, καθώς διαθέτει άγριες τρούφες, ενώ η προσβασιμότητα είναι πολύ εύκολη. thes.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης