"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.3 C
Trikala

Κώστας Αγοραστός: Eίναι άδικη η παραπομπή μου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για μία ακόμη φορά εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και δηλώνω ότι συμπαραστάθηκα στους οικείους των θυμάτων από την πρώτη στιγμή, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ως Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Θέλω με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο να δηλώσω  ότι είναι άδικη η παραπομπή μου για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών, δεδομένου ότι  η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρείχε αποκλειστικά υποστηρικτική βοήθεια που συνίστατο μόνο στην παροχή των μηχανημάτων, όπως αποφασίστηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, ενήργησε δηλαδή ως όφειλε να πράξει χωρίς να έχει καμία πρωτοβουλία ενεργειών.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφανθεί ότι δεν φέρω οποιαδήποτε ευθύνη για την υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολλές δεκαετίες τώρα, περιμένω κάποιον να δηλώσει: είναι …δίκαιη η παραπομπή μου. Φαίνεται ότι, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών ξύπνησε ένα πρωί και είπε: τι να κάνω σήμερα; Τι να κάνω; Ας ρίξω μία παραπομπή στον Κώστα, to pass the hour.
    Υ.Γ. Δηλαδή κ. Κώστα, εάν αθωωθείς, εσύ θα ρίξεις εκ νέου άσφαλτο στη μέση του πουθενά, δίπλα σε δυστύχημα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης