"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

κ. Παρθένη στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί …

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην κοπή της πίτας της ουρολογικής κλινικής του ΓΝ Τρικάλων, ο πρώην διοικητής κ.Παρθένης κάνοντας ένα μικρό απολογισμό της θητείας του , εξέφρασε τον καημό του ,που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του ,όπως ο ίδιος το οραματίζονταν..

Συγκεκριμένα :

2. Την κατασκευή ελικοδρομίου στην ταράτσα του ΓΝΤρικάλων , προκειμένου να γίνονται αεροδιακομιδές με συνταξιούχο ελικοπτερά.

2.Ιατρικό μουσείο στο υπόγειο του ΓΝ Τρικάλων

3. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κέντρο αποτοξίνωσης στην Δυτική Θεσσαλία,με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (συνολικού κόστους 380.000 ευρώ).

Κύριε Παρθένη μη χάνετε τις ελπίδες σας .

Και αν δεν μπορέσατε εσείς να υλοποιήσετε το όραμα σας,ίσως ο κ Κουτσονάσιος αν τελικά επιλεγεί στην θέση του διοικητή του ΓΝΤρικάλων μπορέσει να σας δικαιώσει εσάς και τις πρωτοποριακές ιδέες σας

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α!ρε Παπαδόπουλε ..Κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθείς για την επιλογή και την στήριξη,που έδωσες στον Παρθένη..

  2. Ο γιατρός αυτά τα είδε στα μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού όπου εργάστηκε για πολλά-πολλά χρόνια! Δυστυχώς δεν πρόκανε να τα πραγματοποιήσει στο νοσοκομείο . Δημιούργησε βέβαια την αίθουσα χορού και ρυθμικής γυμναστικής αλλά ξέμεινε από μαζορέτες . Δεν πειράζει. Πάλης ξεκίνημα,νέοι αγώνες ….

  3. Ο Παρθένης μέσα στο ελικόπτερο θυμίζει τον Χρόνη Εξαρχάκο στην ταινία “μια Ελληνίδα στο χαρέμι” με την περιβόητη φράση:”τράβα μαλλί”..

  4. Ο επόμενος Δήμαρχος Πύλης θα είναι ο Παρθένης και θα αναδείξει τον τόπο. Θα φτιάξει και τελεφερίκ με τα γύρω χωριά να εξυπηρετούνται οι δημότες και στο Κορπ θα κατεβαίνουν τα διαστημόπλοια με διαστημικούς αθλητές για προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο. Μετά θα πάρει την μοναστηριακή περιουσία και θα την διανέμει στους φτωχούς δημότες.
    Αφού τακτοποιήσει την Πύλη θα ασχοληθεί με την πόλη των Τρικάλων και το Νοσοκομείο της.

  5. Ο Παρθένης είχα προγραμματίσει να ανοίξει παράρτημα της ΝΑΣΑ,να φέρει καθηγητές από το Harvard για να διδάξουν μαζί με αυτόν ιατρική στους ειδικευόμενους,θα έκανε υπόγειο μέτρο που θα συνέδεε το ΓΝΤρικάλων με όλα τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία,θα έφερνε τους καλύτερους χορευτές για μάθουν όλοι οι εργαζόμενοι να χορεύουν συρτάκι,θα έκανε κέντρο γευσιγνώσιας ώστε να μπορούν να αξιολογούν το καλό τσίπουρο και τους μεζέδες..κλπ..κλπ.. δυστυχώς οι ευρωεκλογές δεν του έδωσαν την δυνατότητα να ολοκληρώσει το έργο του και αμέσως με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων,έσπευσε ταχέως να παραλάβει τον διορισμό του επιμελητή β,για να μην μείνει άνεργος ο ατσίδας?δεν πειράζει Δημητράκη,το alter ego σου ο Κουτσονάσιος ,θα ολοκληρώσει το μεγαλόπνοο σχέδιο σου.. λίγη υπομονή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης