"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.8 C
Trikala

Λάρισα: Άφαντος ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 12 εκατ. ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον υπερτυχερό που κέρδισε τα 12 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ της περασμένης εβδομάδας ψάχνουν όλοι στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου της Λάρισας που παίχτηκε το τυχερό δελτίο αξίας 3 ευρώ, ο τυχερός δεν έχει ακόμα εμφανιστεί και δεν έχουν ιδέα ποιος μπορεί να είναι. «Όλοι έχουν αναστατωθεί» είπε ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Παλαμίδας μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» στο OPEN TV.

Ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 12 εκατ. ευρώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε δια αντιπροσώπου. «Είναι τεράστιο το ποσό (…). Περιμένουμε και εμείς με αγωνία».

Πηγή: ethnos.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η γκαβομάρα των μαζών
    Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με την ”τύφλα” της μάζας. Ενώ ως μονάδες οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σωστή δομή σκέψεως, προτάσεις κλπ, ως σύνολα άστο να πάει.
    Είναι απίθανο να μην έβλεπαν οι πατεράδες μας, που φάγανε ”ψωμί και αλάτι”, ότι δεν γίνεται ένα ολόκληρο κράτος επί 50 έτη, να ψάχνει μανιωδώς να βρει που είναι οι …κομμουνιστές. (όταν τους βρήκε, τους έδωσε …σύνταξη). Συνάμα ”έπεφτε” και απίθανο μαύρο χρήμα γι΄αυτή την …εργασία.
    Είναι απίθανο ότι εμείς οι πανέξυπνοι, ”δώσαμε” την χώρα μας στην Δύση, διότι εκεί …ανήκομεν.Ήταν γραμμένο στις 10 Εντολές; Μήπως η Δύση ανήκε εις ημάς και δεν το σκεφτήκαμε;
    Είναι απίθανο να βλέπει ένας λαός, έναν μετανάστη …ελαιοχρωματιστή από τας ΗΠΑ, να αγοράζει ολάκερη τράπεζα!!!, ομάδες και ποδοσφαιριστή αξίας ενός δις δραχμές, ήγουν την μισή Μύκονο. Τότε, γιατί βάφουμε ακόμη εδώ;
    Είναι απίθανο να νομίζει η …γάτα-ράτσα, που ανακάλυψε το ”μηδέν εκ του μη όντος γίγνεσθαι” να νομίζει ότι κάτι με το όνομα χρηματιστήριο μπορεί να μοιράζει κάθε ημέρα αμέτρητο χρήμα. Από κάπου έπρεπε να το αφαιρεί.
    Είναι απίθανο να δέχεται η φυλή αυτή, έναν κεντρικό τραπεζίτη να ενημερώνει τον πρωθυπουργό ότι το χρέος εκτροχιάστηκε και σε μία εβδομάδα να φαλιρίζουμε. Πριν ένα μήνα το έβλεπε και ο μπακάλης της γειτονιάς.
    Για να μην μακρηγορώ με αμέτρητα παραδείγματα, είναι απίθανο λοιπόν να πιστεύουν οι παίκτες των τυχερών παιγνιδιών, ότι κάπου συγκεντρώνεται ένα τεράστιο ποσό(σε χέρια άλλων) και αυτοί με …χαρά θα σας το μοιράσουν. Οι αμφιβάλλοντες, ας ανατρέξουν στην περίπτωση των μικρών παιδιών του Τζάνειου ορφανοτροφείου, που κλήρωναν τους τυχερούς αριθμούς του Λαϊκού,κάπου το 1978.Και γιατί παρακαλώ να μην γνωστοποιείται ο τυχερός; Για να μην πάμε λέει εμείς και τον ληστέψουμε. Μα έχουμε πολλούς γνωστούς στην χώρα ζάπλουτους, γιατί δεν πάμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης