"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Λάρισα: 80χρονος ιερέας ασελγούσε σε 11χρονο κορίτσι – Καταδικάστηκε για συνέργεια η μητέρα του παιδιού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 80χρονο ιερέα που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ένα 11χρονο κορίτσι. Κάθειρξη 5 ετών επέβαλε και στην 30χρονη μητέρα της ανήλικης που καταδικάστηκε για συνέργεια, καθώς παρέδιδε το μικρό κορίτσι στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας προσθέτοντας ότι «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Σημείωσε επίσης πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας » στον κατηγορούμενο ιερέα για να υπογραμμίσει μάλιστα με έμφαση πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο», ενώ επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Ο 83χρονος σήμερα ιερέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και καθώς είναι αδύνατο να μετακινηθεί, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας του επέβαλε την έκτιση της ποινής κατ’ οίκον, όπου βρίσκεται πλέον σε χωριό της Μαγνησίας, αφού προηγήθηκε έκτιση μέρους της ποινής (πρωτόδικα) στη Φυλακή Γρεβενών, από την οποία αποφυλακίστηκε λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης