"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.7 C
Trikala

«Μέντιουμ» δεν προέβλεψε… τη σύλληψή του!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί ως «μέντιουμ» να υποσχόταν «αποτελέσματα σε 7 ημέρες» δια… πάσα νόσο από την οποία «υπέφεραν» τα ανυποψίαστα θύματά του, αλλά δεν κατάφερε να προβλέψει για τον ίδιο πως θα έρθει η ώρα της σύλληψής του.
Ο λόγος για έναν 49χρονο υπήκοο Γκάμπιας που αργά χθες βράδυ, συνελήφθη για απάτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μετά από καταγγελία αγνώστου.
Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» συνελήφθησαν και δυο συνεργάτες του – υπήκοοι Σενεγάλης, σε κεντρικό διαμέρισμα της Λάρισας όπου το «μέντιουμ» είχε μάλιστα διαμορφώσει «ειδικό χώρο» για τις «τελετές» προκειμένου να πείθονται τα θύματά του.
Ο 49χρονος Αφρικανός που συστηνόταν ως μέντιουμ, επικαλούμενος «ειδικές πνευματικές δυνάμεις», υποσχόταν την επίλυση σχεδόν… κάθε προβλήματος. Όπως χαρακτηριστικά αναγραφόταν σε διαφημιστικό φυλλάδιο, το «μέντιουμ» δήλωνε επίσης «εξειδικευμένος στα προβλήματα σχέσεων και στα ερωτικά προβλήματα».
Αλλά και σε «θέματα υγείας» και «ανδρικής ανικανότητας». Όπως επίσης «επίτευξη ευτυχίας στη ζωή», «άμεση επιστροφή» του προσώπου «που σας εγκατάλειψε». «Επαγγελματική επιτυχία», επίλυση «οικογενειακών προβλημάτων», «αντιμετώπιση άγχους στις σχολικές εξετάσεις» αλλά και… γενικότερα «προστασία από κάθε είδους κίνδυνο».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο πρώτο ραντεβού, το «μέντιουμ» ζητούσε μικρά χρηματικά τα οποία θα έπρεπε να συνοδεύονται άλλοτε από… αυγά, ενίοτε και… αρνιά (!) ενώ εκτιμάται πως τα χρηματικά ποσά αυξανόταν στις επόμενες επισκέψεις ανάλογα και με το «πρόβλημα» που καλούνταν να διαχειριστούν. Μετά τις συλλήψεις των τριών Αφρικανών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνέχιζαν την έρευνα στο διαμέρισμα για την ανεύρεση πρόσθετων στοιχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης