"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Μήπως πρέπει να προβληματιστούμε;

lafarm

Σχετικά άρθρα


του Κώστα Κωστούλα

Ο καλός ηγέτης σε κάνει να βγάζεις μπροστά όχι μόνο την ισχυρότερη, αλλά και τη φωτεινότερη και περήφανη πλευρά σου.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκαν επιτόπου την αποκλεισμένη περιοχή της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα όπου καταγράφηκαν κρούσματα και έσβησαν τη φωτιά άμεσα.

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο για τη παραμικρή παρανόηση.

Ο λόγος του κυρίου Τσιόδρα στην ενημέρωση σχετικά με το θέμα ήταν σύγχρονος, προοδευτικός που δεν περιορίστηκε στο επιστημονικό του πεδίο αλλά μετέδωσε και ανθρωπιά μέσω της ενσυναίσθησης.

«Δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, αναφερόμενος στους Ρομά που νόσησαν στη Λάρισα.

«Οι συμπολίτες μας δεν θα μείνουν μόνοι τους σε αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει χώρος για διακρίσεις, για μίσος για φόβο, για διχασμό. Αυτό που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την επιδημία είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη», ανέφερε.

Σε σχετικό ερώτημα τόνισε: «Η αγάπη μας μετρούσε εκείνη την ώρα κι ας ήμασταν λιγότερο από 2 μέτρα απόσταση. Μπήκαμε στη φωτιά μαζί τους, θα μας βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, τους έχουμε εμπιστοσύνη».

Δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να ακούμε λαϊκιστές πολιτικούς και μας φαίνεται ο καθηγητής κύριος Τσιόδρας σαν κάτι που αναζητούσαμε αλλά δεν βλέπαμε ποτέ. Σοβαρός, με λιτό, ουσιώδη και τεκμηριωμένο λόγο. Ότι λείπει από την πολιτική ζωή του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης