"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Μα τι έγινε με τον Δημήτρη Παρθένη;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Οικονόμου διεκδικεί ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης. Το όνομα του δεν ανακοινώθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο. Τη συμμετοχή του απαίτησε και ομάδα Συριζαίων οι οποίοι απειλούν να μη συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο αν δεν είναι μαζί τους  ο Δημήτρης Παρθένης. Τον γρίφο καλείται να λύσει ο Αχιλλέας Οικονόμου. 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δημήτρης προκειμένου να μείνει Τρίκαλα αμόλησε τους ελάχιστους τζιχαντιστές που του έχουν απομείνει να ασκήσουν ηθικό εκβιασμό στον Οικονόμου δηλαδή;;.Λες και είναι καμία μεγάλη μεταγραφή;;.Μια που μπήκε και μια που καταστράφηκε ο συνδιασμός .Δεν του έφτασε που τον έφεραν οι δεξιοί στο Βόλο μέσα σε μία νύχτα από το Λαϊκό τώρα βλέπει Τρίκαλα.Ευτυχως ο Αχιλλέας είναι ψυχίατρος όμως οπότε ……

    • Αγαπητέ Μυθια ο Παρθένης επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά αν και όχι Συριζαιος , θα έπρεπε να είναι Τρίκαλα όταν ήταν στον Βόλο και πολύ πιο πριν θα έπρεπε βάσει βιογραφικού και προσόντων να είναι επικεφαλής της αγγειοχειρουργικης στο Σισμανόγλειο αντί να τρέχει στις διάφορες ιδιωτικές κλινικές του λεκανοπεδίου. Ας μην προτρέψουμε όταν δε γνωρίζουμε.

  2. Ελπίζω να μην κάνει την βλακεία ο Οικονόμου και βάλει στα θεμέλια του συνδυασμού μια πυρηνική βόμβα??ο Παρθένης θα τους διαλύσει όλους..είναι σκέτη καταστροφή…αν είχε τα κότσια ας έβαζε αυτός για δήμαρχος… αλλά μέχρι εκεί τον κόβει…πέρα από δύο-τρια άτομα που έχει στο νοσοκομείο όλοι οι άλλοι τον κάνανε πέρα..

  3. Επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτικοί, θέλουν να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν απόσπαση/μετάθεση…κατάντια!

  4. Είναι πολύ λυπηρό και ρατσιστικό θα έλεγα, ο υποψήφιος Δήμαρχος, ψυχίατρος ών, να μην δέχεται ασθενείς στο ψηφοδέλτιό του. Ντροπή!

  5. Ε! Όχι και να βάλει τον Παρθένη στο ψηφοδέλτιο..αν θέλει να τον διαλύσει τον συνδυασμό τότε ας τον βάλει..Ασε που θα συμπεριφέρεται σαν επικεφαλής του συνδυασμού…

  6. Σιγά ρε Achi, που τα ξέρεις όλα!!! Είναι το λαικό νοσοκομείο, ιδιωτική κλινική? Και εδω που τα λέμε κανονικά έπρεπε να κατηγορήσουμε την τοτε ηγεσία του υπουργείου, που κρατουσε τη θέση και δεν την έδινε γιατί ο δικός σου δεν ήθελε να χάσει τ αξιωματα ( του διοικητη) και μόνο οταν είδε ότι έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ έτρεξε ( ντροπή) να παραιτηθεί. Άσε μας λοιπον που τα ξέρεις όλα!

    • Το λαϊκό σίγουρα δεν ιδιωτική κλινική
      . Ο Τίμιος Σταυρός,το Βουγιουκλακειο στο Αιγάλεω όμως είναι. Στο λαϊκό ήταν επιμελητής. Όσο για τη διοίκηση του ΓΝΤ σε πληροφορω για τα εξής: μέχρι την έλευση Παρθένη πλήρωνες για ένα σύστημα επικοινωνίας κλινικών κάποια χιλιάρικα το μήνα χωρίς να λειτουργεί, πλήρωνες υπερσυνταγογράφησεις και υπερκοστολογησεις και βέβαια κάθε λογής εργολάβους. Όσο για την παραίτηση του το 2019 σωστά έπραξε, αφού ξέρουμε όλοι ότι οι θέσεις διοικητών είναι καθαρά κομματικές άσχετα αν συμφωνεί κάποιος ή όχι. Γενικά, σχολιάζω και γράφω αυτά που γνωρίζω και δεν παριστάνω τον παντογνώστη!

  7. Αντε Δημητράκη, για κατέβα υποψήφιος να δούμε τι ψάρια θα πιάσεις, αν και σε κόβει μέχρι εκεί να μη βάλεις υποψηφιότητα γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα ψήφια που θα πάρεις! Μείνε στην ασφάλεια της Ν.Ε. εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να αγορεύεις και να κάνεις κριτική εκ του ασφαλούς μαζί με τους κλακατόρους που σε ανέχονται ακόμη (μιας και τους περισσότερους τους πατάρησες) και κατόπιν βγαίνεις στα ράδια να βρίζεις και να απαξιώνεις την τοπική οργάνωση διότι δεν πάει με τα νερά σου……. Καλή επιτυχία λοιπόν!

  8. Για τον επιστήμονα Ιατρό, Δημ. Παρθένη: Τι να αξιολογήσουμε εμείς όλοι με τα γραφούμενά μας, μα και δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε…αλλά και δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα για επιστημονική αξιολόγηση και επιστημονική κριτική, όταν οι αξιολογήσεις προκύπτουν σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά τεκμήρια και στάνταρς, το βιογραφικό, τις δημοσιεύσεις του σε έγκυρα περιοδικά, την επιστημονική του διαδρομή, την ιατρική του διαδρομή, κ.λ.π. Η επιστημονική – επαγγελματική του πορεία είναι για αξιολόγηση από τους ειδικούς και όχι από μας τους εφ’ όλης της ύλης κριτές και αξιολογητές του καναπέ…
    Για τον πολιτικό Δημ. Παρθένη…αν ενθυμούμαι καλά, όπου και όταν έθεσε υποψηφιότητα σε όργανα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τα πήγε πάρα πολύ καλά – άριστα και πρώτος σε ψήφους ήταν…σε σχέση και σε σχάση με κάτι παλαιούς των ημερών της νομενκλατούρας των μπολσεβίκων…και του Συνασπισμού τύπου ΣΤΑΖΙ…και όλα όσα κατά καιρούς εσωκομματικά καταγγέλλει…σκέφτηκαν τα συντρόφια…μήπως έχει και δίκαιο;;;;
    Για τον άνθρωπο Παρθένη…δεν είμαστε αρμόδιοι ούτε ειδικοί να βαθμολογήσουμε συμπεριφορές…αντιδράσεις…και στάσεις ζωής…
    Για τον Παρθένη ως πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων…λένε πολλοί… μα πάρα πολλοί…πως άφησε έργο…
    Εγώ που υπογράφω τα παραπάνω, δεν έχω και τίποτες αλισβερίσια και τάτσι – μίτσι – κότσι με τον επιστήμονα Δρ Παρθένη…Όταν συναντιόμαστε έχουμε μια απόμακρη και τυπική καλημέρα…μέχρις εκεί…

    • Τότε να μείνει σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο, όπου αντιστοιχεί η ειδικότητα του, αντί να θέλει να εξασφαλίσει μετάθεση σε δευτεροβάθμιο.

  9. απαπα! τι μαθαίνω! τι να πω! Καλά ξεμπερδέματα κ. Κουρέτα! Πριν τον βάλεις στο ψηφοδέλτιο καλό είναι να τον γνωρίσεις ΚΑΛΑ!!!

  10. Όπου και να είναι υποψήφιος ο Παρθένης, δεν υπάρχει περίπτωση να εκλεγεί..Η ιδια η κοινωνία θα τον απορρίψει.. Ας κουβαλήσει λίγο νερό, στην έτσι και αλλιώς μικρή δεξαμενή της κεντροαριστεράς.. Οπότε ας μην έχετε άγχος.. Απλά κάνετε λίγη υπομονή και θα τον ανεχτείτε μέχρι την ημέρα των εκλογών..

  11. Όταν υπάρχουν άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ που το κάνουν άσπρο πολύ λυπάμαι για αυτούς και για το κόμμα το ίδιο! Και μάλιστα να είναι στην Ν.Ε.!
    Προφανώς ή δεν αντιλαμβάνονται τίποτα, ή διαστρέφουν την πραγματικότητα! Λυπάμαι μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης